• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την Εθνική πόλο με βουβουζέλες και κομφετί

 Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την Εθνική πόλο με βουβουζέλες και κομφετί

Την αποθέωση γνώρισε η Εθνική πόλο κατά την επιστροφή της από το Τόκιο.

Κατά την εμφάνιση της ομάδας, οι σύντροφοι των πολιστών, αλλά και κόσμος, άρχισαν τους πανηγυρισμούς με κομφετί και βουβουζέλες, προκαλώντας τα χαμόγελα των αργυρών ολυμπιονικών.

Τζανάκης: “Θα γίνει Μπέργκαμο η Κρήτη” – Οι 5 περιοχές με το μεγαλύτερο φορτίο

Κατά την άφιξη πρώτος έκανε δηλώσεις στις κάμερες ο Θοδωρής Βλάχος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής έκανε λόγο για μια μεγάλη επιτυχία που βάζει τα ονόματα των παικτών σε μία ξεχωριστή λίστα με τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού.

«Αυτό που πετύχαμε μας κάνει περήφανους. Γράψαμε ιστορία και έχουμε τα ονόματά μας θα είναι γραμμένα με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Αυτό μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους. Θέλουμε να υπάρχει και συνέχεια. Πολύς κόσμος που μας παρακολούθησε να συνεχίσει και να αποκτήσει το άθλημα πολλούς φίλους. Θα φέρουμε και στο μέλλον κι άλλες πολλές νίκες και μεγάλες επιτυχίες» είπε στις κάμερες.

Στο ζήτημα της παραμονής του Θοδωρή Βλάχου στην τεχνική ηγεσία της εθνικής, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, επισήμανε ότι επιθυμία του είναι η συνέχιση της συνεργασίας με τον επιτυχημένο ομοσπονδιακό τεχνικό, επέμεινε όμως στο θέμα της αποκλειστικής απασχόλησης στην εθνική, το οποίο υπήρξε δέσμευσή του πριν τις εκλογές στην ομοσπονδία.

Ο Θοδωρής Βλάχος έκανε λόγο για «μεγάλο δίλημμα» και υπογράμμισε ότι αυτό που του ζητείται είναι σαν να πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στα δύο του παιδιά (την εθνική και τον Ολυμπιακό). Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δεν τον αφήνει να χαρεί όσο θα ήθελε τη μεγάλη επιτυχία του Τόκιο.

https://www.instagram.com/p/CSbsY7dKb-u/?utm_source=ig_web_copy_link