• 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Απόστολος Τσιτσιπάς: Πώς δικαιολογεί τον Στέφανο για την απόφαση να μην εμβολιαστεί

 Απόστολος Τσιτσιπάς: Πώς δικαιολογεί τον Στέφανο για την απόφαση να μην εμβολιαστεί

Τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά σχετικά με τον μη εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού σχολίασε ο πατέρας του Έλληνα τενίστα, Απόστολος Τσιτσιπάς. Σε επικοινωνία που είχε με την ΕΡΤ ο Απόστολος Τσιτσιπάς επεσήμανε:

“Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο, όπως και οι περισσότεροι συναθλητές του. Οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει. Λαμβάνουν τα μέτρα που είναι απαραίτητα (μάσκες, ελεγχόμενες μετακινήσεις), βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάνουν σχεδόν κάθε μέρα PCR και ANTIGEN TESTS όπως και ο καθένας μας  φαντάζομαι όταν χρειάζεται”.

Παράλληλα εξήγησε:

“Ο καθένας, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει, εκτιμά τις συνθήκες και πράττει. Όσον αφορά για την αναγκαιότητα των εμβολίων, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλο αριθμό σπουδαίων επιστημόνων και σπουδαίων ειδικών γιατρών και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν αλλά και επιβάλλεται αν ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με το τι πρέπει να ακολουθήσουν για να θωρακίσουν την υγεία τους”.

Επίσης είπε ότι η Πολιτεία οφείλει να ενημερώνει και να δίνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις και επιλογές στους πολίτες και η ελληνική Πολιτεία το έχει πετύχει αυτό σε μεγάλο βαθμό.