• 26 Ιανουαρίου, 2022

Αποσωληνώθηκε το δύο μηνών βρέφος με κοροναϊό στην Πάτρα

 Αποσωληνώθηκε το δύο μηνών βρέφος με κοροναϊό στην Πάτρα

Αποσωληνώθηκε σήμερα Δευτέρα (29/11) το δύο μηνών βρέφος με κοροναϊό που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας διασωληνωμένο από τις 18 Νοεμβρίου.

Πλέον το μωράκι νοσηλεύεται στην Παιδιατρική κλινική σε σταθερά καλή κατάσταση.Σύμφωνα με την pelop.gr, η διαδικασία της αποσωλήνωσης ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο θεωρήθηκε καλύτερο να παραμείνει το μωρό μία ακόμα ημέρα με οξυγόνο. Την εντολή για να ξεκινήσει η διαδικασία αποσωλήνωσης έδωσε σήμερα το πρωί ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης.
Μιλώντας στο pelop.gr ο κ. Ηλιάδης είπε πως οι θεράποντες γιατροί επικοινώνησαν με βιντεοκλήση με τους γονείς του βρέφους, οι οποίοι βαθιά συγκινημένοι έβλεπαν το παιδί τους να είναι καλά στην υγεία του.
Ο δύο μηνών Νεκτάριος-Εφραίμ, που, σύμφωνα με το thebest.gr, αεροβαπτίστηκε πριν διασωληνωθεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πάτρας από το Αγρίνιο χτυπημένο από κορονοϊό, ενώ η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί στις 18 Νοεμβρίου.