• 20 Ιανουαρίου, 2021

Αποκλειστικό: “Αζάρ όπως λέμε Μπέιλ”

 Αποκλειστικό: “Αζάρ όπως λέμε Μπέιλ”

Η Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2019 έδωσε 150 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι πραγματοποιώντας μία μεταγραφή από το πάνω ράφι αλλά μέχρι στιγμής ο χρυσός έχει αποδειχθεί … άνθρακας και το libre.gr έχει το ρεπορτάζ από το Νησί. 

Του Νίκου Βόπη

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ήρθε με τη λάμψη ενός από τους καλύτερους παίκτες στην Αγγλία έχοντας κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Τσέλσι αλλά στην Ισπανία δεν έχει καταφέρει να δείξει το πρόσωπο που είχε στο Νησί και αυτό προβληματίζει άπαντες στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Oργισμένη ανακοίνωση των γιατρών της Θεσσαλονίκης κατά Κοντοζαμάνη: “Η ευθύνη για τις εκατόμβες της πανδημίας ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση

Σαν να τον έχουν ματιάσει ένα πράγμα και δεν μπορεί να φορμαριστεί με τίποτα. Μέσα σε ένα χρόνο έχει τραυματιστεί περισσότερες φορές απ’ όσες είχε τραυματιστεί έως το 2019 στην καριέρα του και αυτό είναι ένα δείγμα γραφής ανησυχητικό. 

“Aσεβής”, “λαϊκός” και “αθυρόστομος”, πλέον, ο μέχρι πρότινος ισχυρός Τάκης Θεοδωρικάκος- Εχθροπάθεια στο Μαξίμου

Οι Μαδριλένοι δεν θέλουν με τίποτα ο Αζάρ να μετατραπεί σε έναν ακόμα Μπέιλ και να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας χωρίς να μπορεί να προσφέρει τα όσα θα ήθελε το προπονητικό επιτελείο. Οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους με τον Βέλγο, ο οποίος κάθε φορά που αγωνίζεται δείχνει να είναι ωσεί παρών και να μην μπορεί να πλησιάσει καν τα επίπεδα που μας είχε συνηθίσει τις προηγούμενες σεζόν. 

Το libre.gr μίλησε με τον Πιτ Τζένσον από την βρετανική Daily Mail, ο οποίος μας μετέφερε όλες τις σκέψεις των Μαδριλένων για τον παίκτη… 

-Τι θεωρείτε πως πρέπει να αλλάξει για να μπορέσει να βοηθήσει περισσότερο ο Αζάρ τη Ρεάλ; 

“Πιστεύω πως ο Αζάρ έχει επηρεαστεί αρκετά ψυχολογικά λόγω των αρκετών και σοβαρών τραυματισμών που είχε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αν παρατηρήσετε τις κινήσεις του στο γήπεδο βγάζουν ανασφάλεια και φόβο. Δεν είναι ο παίκτης που λατρεύαμε να βλέπουμε στην Τσέλσι. Κοντρόλαρε ολομόναχος όλη την πλευρά, σκόραρε, δημιουργούσε και ουσιαστικά ήταν μόνος του όλη η ομάδα”. 

-Μήπως ο Ζιντάν δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει με το σωστό τρόπο; 

“Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ένας προπονητής αρκετά προσαρμόσιμος. Εάν δει ότι δεν λειτουργεί κάτι προσπαθεί να το αλλάξει και δεν είναι πεισματάρης. Αυτό πρέπει να του το πιστώσουμε. Όμως εάν ο παίκτης δεν είναι δεκτικός και έχει συγκεκριμένα πράγματα και δεδομένα στο μυαλό του τότε δεν μπορεί να βοηθήσει πρακτικά την ομάδα. Θέλω να πω πως θα πρέπει και ο Αζάρ να δεχτεί κάποια πράγματα όταν του τα ζητάει το τεχνικό επιτελείο”. 

-Φοβούνται πως θα εξελιχθεί σε μία περίπτωση Μπέιλ ο Βέλγος στη Μαδρίτη; 

“Ναι φυσικά. Και δεν το θέλουν σε καμία περίπτωση αυτό το πράγμα. Θέλουν να δουν τον παίκτη για τον οποίο πλήρωσαν 150 εκατομμύρια και μέχρι στιγμής αυτό δεν γίνεται. Υπήρξε η σκέψη να πάει δανεικός για να βρει τον καλό του εαυτό και να γυρίσει πίσω όμως η διοίκηση ήταν αρνητική σε αυτό οπότε αποκλείστηκε σαν ενδεχόμενο. Θα δούμε τι θα γίνει και το καλοκαίρι με τον Ζιντάν και εφόσον αποχωρήσει μένει να δούμε το πως θα τον διαχειριστεί ο νέος τεχνικός”.