• 26 Ιανουαρίου, 2021

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στις κεντρικές γραμμές του αστικού ιστού στην Κεντρική Εύβοια

 Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στις κεντρικές γραμμές του αστικού ιστού στην Κεντρική Εύβοια

Την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε όλες τις κεντρικές γραμμές του αστικού ιστού στην Κεντρική Εύβοια ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, μετά τις εκτεταμένες ζημιές από την κακοκαιρία στο δίκτυο.

Όπως ενημερώνει, τα συνεργεία του συνεχίζουν τις εργασίες μέχρι αυτή την ώρα, για την αποκατάσταση αρκετών μεμονωμένων βλαβών στις περιοχές της παραλίας Αυλίδας και στην Ερέτρια. Οι μεγαλύτερες σε έκταση βλάβες εντοπίζονται σε περιοχή έξω από το Βασιλικό, όπου, λόγω πτώσης στύλων, περίπου 30 οικίες δεν έχουν ρεύμα. Επίσης, στην περιοχή Μπούρτζι, όπου από πτώση στύλων επηρεάζεται ένας μικρός αριθμός οικιών και τέλος στην περιοχή Καμαρίτσα, όπου προ ολίγου δόθηκε ο δρόμος σε κυκλοφορία κι αναμένεται να μεταβεί συνεργείο για τη διαπίστωση της έκτασης της ζημιάς που έχει προκληθεί.

Όσον αφορά στα χωριά Θεολόγος, Γέροντας, Πούρνος, Σκούντερι, Μίστρος, Μαυρόπουλο, Πισσώνας και Βατώντας, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται ακόμη στα σημεία και έχει ξεκινήσει η σταδιακή επανηλεκτροδότηση, ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν και από πολύ νωρίς αύριο το πρωί με ενίσχυση τεχνικού προσωπικού για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση του συνόλου των ζημιών.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ