• 3 Αυγούστου, 2021

Αποκάλυψη: “Η μητέρα της Καρολάιν έδωσε 20.000 ευρώ στον συζυγοκτόνο 10 μέρες πριν τη δολοφονία”

 Αποκάλυψη: “Η μητέρα της Καρολάιν έδωσε 20.000 ευρώ στον συζυγοκτόνο 10 μέρες πριν τη δολοφονία”

Τη δική της απάντηση δίνει στον κατ΄ομολογία δολοφόνο της κόρης της, ο οποίος διαψεύδει ότι ζήτησε από τη μητέρα της να πληρώσει για το φέρετρό της, η οικογένεια της Καρολάιν μέσω του δικηγόρου της Θανάση Χαρμάνη. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος, όχι μόνο ζήτησε 2.200 ευρώ για το φέρετρο αλλά και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού της Καρολάιν στην Αλόννησο, ενώ – όπως υποστηρίζει – 10 μέρες πριν τη δολοφονία έλαβε από τη μητέρα της 20.000 ευρώ μετρητά.

«Πόση αξία έχει, αλήθεια, ο ισχυρισμός ενός ανθρώπου, που επί 37 ημέρες ανάγκασε τις αρχές να αναζητούν 3 ληστές που έπνιξαν τη μητέρα του παιδιού του και τον σκύλο τους; Η εκπληκτική σκηνοθεσία, το απαράμιλλο υποκριτικό ταλέντο προκάλεσαν δάκρυα σε ανθρώπους με ενσυναίσθηση. Κρίμα που η σύλληψη του στέρησε το Κρατικό Θέατρο από τον ιδανικό διευθυντή στη χηρεύουσα θέση», είπε κ. Χαρμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως χαρακτηριστικά λέει, «εκτός των 2.200 ευρώ για το φέρετρο, προσθέστε και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού στην Αλόννησο! Το όλον 4.200 ευρώ».

«Φυσικά δεν γίνεται λόγος για το τραπεζικό έμβασμα των 30.000 ευρώ ούτε τις 20.000 ευρώ που παρέλαβε σε μετρητά, μαζί με τόνο Αλοννήσου και μέλι θυμαρίσιο. Αυτά ήταν το πανωπροίκι που λέει ο λαός. Όπως και τα 1.000 ευρώ που ενθυλάκωνε μηνιαίως από την πεθερούλα του, που επί 35 ημέρες κορόιδευε», καταλήγει.

Τι ισχυρίζεται ο συζυγοκτόνος
Πάντως, από την πλευρά του ο συζυγοκτόνος ισχυρίστηκε μέσω του MEGA τις προηγούμενες ημέρες ότι πλήρωσε εκείνος τα έξοδα για την κηδεία της γυναίκας του, ενώ τόνισε πως τόσο οι δικοί του γονείς, όσο και οι γονείς της Καρολάιν τους βοηθούσαν από την πρώτη μέρα που παντρεύτηκαν.

«Δεν υπήρχε ποτέ κάποια οικονομική προστριβή, που να αφορούσε τις οικογένειές μας. Από κοινού και οι γονείς της γυναίκας μου αλλά και οι δικοί μου συνεισέφεραν όπως μπορούσαν, όπως κάνουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μας», είπε.