Αποκαλύψεις Κατερινόπουλου για Καραϊβάζ

 Αποκαλύψεις Κατερινόπουλου για Καραϊβάζ

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και αναφέρθηκε στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ με τον οποίο ήταν χρόνια φίλοι και τόνισε ότι ο δημοσιογράφος είχε ενοχλήσει το οργανωμένο έγκλημα.

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας χαρακτήρισε ως «κεραυνό εν αιθρία» την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ενώ πρόσθεσε για την φιλία τους, ότι «γνωριστήκαμε το 1997, κάναμε παρέα. Δεν του έδινα πληροφορίες που μπορεί κάποιοι να ισχυριστούν, γιατί υπηρετούσα και στην Αντιτρομοκρατική. Είχαμε ένα κοινό σημείο, είχαμε την ίδια αφετηρία στη ζωή, ζήσαμε παρόμοια παιδικά χρόνια με πάρα πολλά κοινά στοιχεία. Ήταν ένα έντιμο στοιχείο, ως άνθρωπος… Ήταν μία ψυχή κυριολεκτικά, ένας τύπος large…».

Ανάλυση για την επίσκεψη Νούλαντ/ Ελληνοτουρκικά: Ο κίνδυνος μπροστά μας…

«Ο Γιώργος μπήκε στη μύτη του οργανωμένου εγκλήματος. Κατά τη δική μου εκτίμηση, που, δυστυχώς, εμπλέκονται και εγκληματίες του “λευκού κολάρου”, με ό,τι αυτό συνεπάγεται», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, σχολιάζοντας την πορεία των ερευνών, δήλωσε πως «δεν ξέρω τι γίνεται από πλευράς ερευνών. Δεν θέλω να πιστέψω ότι έχουν σταματήσει οι έρευνες. Διαβλέπω τρομερές δυσκολίες, έτσι εκτιμώ. Είχε ένα κακό, ό,τι μάζευε το κράταγε για τον εαυτό του… αν κάποια απ’ αυτά που κράταγε για τον εαυτό του τα είχε κρατήσει κάπου, είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα ήταν στη φυλακή σήμερα».

Μανώλης Δράκος