• 14 Ιουνίου, 2021

Αποχώρησε από την ταινία του συζύγου της η Βανέσα Ρεντγκρέιβ – Αιτία η συμμετοχή του Κέβιν Σπέισι

 Αποχώρησε από την ταινία του συζύγου της η Βανέσα Ρεντγκρέιβ – Αιτία η συμμετοχή του Κέβιν Σπέισι

Αποσύρεται από το καστ της νέας ταινίας «The Man Who Drew God» του Φράνκο Νέρο, η σύζυγός του Βανέσα Ρεντγκρέιβ. Η απόφαση της κορυφαίας ηθοποιού και ακτιβίστριας ήρθε μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του Κέβιν Σπέισι στην ταινία. Οι κατηγορίες, που βαραίνουν τον διάσημο ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων και προέρχονται από τουλάχιστον 20 άνδρες, φαίνεται να επηρέασαν την Ρεντγκρέιβ, η οποία δε θέλει να συνεργαστεί μαζί του.

Παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της έδωσε έναν ρόλο στον Κέβιν Σπέισι, η 84χρονη δεν διατηρεί την ίδια στάση ουδετερότητας, ούτε δείχνει να «μην την αφορά» το θέμα. Μάλιστα, τάχθηκε εναντίον του, υποστηρίζοντας σθεναρά την άποψή της και εγκαταλείποντας το πρότζεκτ του άντρα της, λέγοντας πως επιλέγει πολύ προσεκτικά τα άτομα, με τα οποία συνεργάζεται.

Αντίθετα, ο Φράνκο Νέρο τοποθετήθηκε σχετικά με την επιλογή του συγκεκριμένου ηθοποιού, δηλώνοντας πως τον αφορά μονάχα «να γίνει σωστά η δουλειά του»: «Στην Ιταλία δεν γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες σε όλα τα θέματα, συνεπώς δεν μιλάμε για κάτι που δεν γνωρίζουμε. Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτά τα πράγματα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Κέβιν είναι ένας εκπληκτικός ηθοποιός. Αυτό με αφορά και τίποτα παραπάνω».

Αν και αρχικά, τα δημοσιεύματα υποστήριζαν πως ο Σπέισι θα υποδυθεί έναν αστυνομικό, ο οποίος θα ερευνά μία υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης, ο παραγωγός Λούις Νέρο διέψευσε τις φήμες. Εξήγησε πως ο ηθοποιός θα υποδυθεί όντως έναν αστυνομικό, όμως θα ερευνά την υπόθεση ενός άνδρα, ο οποίος μπορούσε να σχεδιάσει πορτραίτα ανθρώπων, ακούγοντας μονάχα τη φωνή τους. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του καλλιτέχνη θα ανήκει στον Φράνκο Νέρο.