• 8 Δεκεμβρίου, 2021

Απίστευτη καταγγελία: Αναζητούσε δολοφόνο για την πρώτην σύζυγό του μέσω Facebook

 Απίστευτη καταγγελία: Αναζητούσε δολοφόνο για την πρώτην σύζυγό του μέσω Facebook

Μια απίστευτη καταγγελία έρχεται στο φως, σύμφωνα με την οποία ένας άνδρας που είχε γίνει μέλος σε μια ομάδα για την επιμέλεια παιδιών στο Facebook, αποκάλυψε το σχέδιό του να δολοφονήσει την πρώην σύζυγό του σε έναν συνομιλητή του. Την καταγγελία έκανε ο τελευταίος στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με το Mega, όπως είπε στους αστυνομικούς ο διαχειριστής του group σχετικά με επιμέλεια παιδιών χωρισμένων ζευγαριών, είπε σε ιδιωτική συνομιλία με το καταγγέλλοντα πως θέλει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, με την οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Μάλιστα τον ρώτησε αν ξέρει κάποιον που θα μπορούσε να το κάνει.

Η συζήτηση έγινε ξανά μετά από 21 μέρες, όταν σε μια ακόμη συνομιλία τους επανέλαβε ότι ήθελε να βρει κάποιον να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου για την πρώην σύζυγό του. Σημείωσε μάλιστα πως είχε σκοπό να πουλήσει ακόμη και ένα διαμέρισμα που είχε για να βρει τα απαραίτητα χρήματα.

«Θα δώσω από τα 40.000 ευρώ τα 10.000 ευρώ ως προκαταβολή σε αυτόν που θα βρω για να την σκοτώσει», φέρεται να είπε στη συνομιλία.

Πριν λίγες ημέρες άλλο ένα περιστατικό, αλλά στο εξωτερικό, έγινε γνωστό όταν μία γυναίκα σκηνοθέτησε το φόνο της προκειμένου να κάνει «τσακωτό» τον άνδρα της ο οποίος είχε πληρώσει δολοφόνο για να τη σκοτώσει.