• 18 Ιανουαρίου, 2022

Απίστευτες εικόνες στην Κορίνθου – Τρίπολης: Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και νόμιζε ότι οι άλλοι πήγαιναν ανάποδα (vid)

 Απίστευτες εικόνες στην Κορίνθου – Τρίπολης: Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και νόμιζε ότι οι άλλοι πήγαιναν ανάποδα (vid)

Οδηγός που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα στην εθνική οδό Κορίνθου – Τρίπολης όχι μόνο δεν κατάλαβε έγκαιρα το λάθος του, αλλά έφτασε στο σημείο να κάνει νοήματα στους υπόλοιπους οδηγούς.

Τι περιστατικό ευτυχώς χωρίς παρατράγουδα καταγράφηκε σε βίντεο την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου . Πρόκεται για 80χρονο ο οποίος χωρίς να το έχει αντιληφθεί κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα στη διαδρομή ταχείας κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί που τον συναντούσαν έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν την θανάσιμη μετωπική σύγκρουση. Εκείνος συνέχιζε αναπτύσσοντας ταχύτητα σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όπως ανέφεραν κάποιοι από τους οδηγούς που τον συνάντησαν. “Έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει το παραμικρό” έλεγαν χαρακτηριστικά.

Μέχρι την στιγμή που βρέθηκαν μπροστά του και στα δύο ρεύματα ένα φορτηγό σούπερ μάρκετ και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λακωνίας. Ο έμπειρος οδηγός του ΚΤΕΛ ακινητοποίησε το λεωφορείο λίγο πριν τη σύγκρουση. Τραγικό είναι ότι ο 80χρονος έκανε νόημα στον οδηγό να αλλάξει κατεύθυνση γιατί τον εμπόδισε!

Τελικά μετά από λίγο και πριν πατήσει τα 81 έτη, κατάλαβε ότι πρέπει να κάνει αναστροφή επί τόπου και να μπει στη σωστή πορεία.

Gepostet von Giannis Charvouros am Dienstag, 1. September 2020

Πηγή: peloponnisosnews.gr