Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Ταραντίλη: “Χυδαίο είναι να υπάρχουν καταγγελίες εν γνώση της Μενδώνη και η κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα”

 Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Ταραντίλη: “Χυδαίο είναι να υπάρχουν καταγγελίες εν γνώση της Μενδώνη και η κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα”


Τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο οποίος απάντησε στον Αλ. Τσίπρα – «Χυδαίο είναι να υπάρχουν σοβαρότατες καταγγελίες εν γνώση της Υπουργού Πολιτισμού και επί δύο εβδομάδες να σφυρίζει αδιάφορα και να προσπαθεί να καλύψει τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου απάντησε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αναφέροντας:

“Χυδαίο είναι να υπάρχουν σοβαρότατες καταγγελίες εν γνώση της Υπουργού Πολιτισμού και επί δύο εβδομάδες να σφυρίζει αδιάφορα και να προσπαθεί να καλύψει τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ακόμα πιο χυδαίο είναι μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια συγκάλυψης και την παραίτηση του κ. Λιγνάδη, ο κ. Μητσοτάκης να μην έχει πει κουβέντα και να διατηρεί στη θέση της την κα Μενδώνη.

Και το μόνο που να τον ενδιαφέρει να είναι να μην προβάλλονται στα Μέσα φωτογραφίες του κ. Λιγνάδη «μαζί με άλλους»”.

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “είναι πραγματικά χυδαίο και συνάμα υποκριτικό να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον πόνο κακοποιημένων ανθρώπων απευθύνοντας κατηγορίες για δήθεν κάλυψη καταγγελλόμενων προσώπων. Άλλωστε, η γνωστή υπόθεση με τον Πρεσβευτή της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα, είναι πολύ πρόσφατη για να ξεχαστεί. Πρόκειται για ανάρτηση-ντροπή. Όσο επιμένει να μιλά ο κ. Τσίπρας με αυτό τον τρόπο, τόσο εκτίθεται”.

Σεραφείμ Κοτρώτσος