• 22 Ιανουαρίου, 2022

Απάντηση Κανάκη στον Γεωργιάδη

 Απάντηση Κανάκη στον Γεωργιάδη

Εξ αφορμής της ανάρτησης του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων που συνέκρινε το περιστατικό του Στάθη Παναγιωτόπουλου με την υπόθεση Μενδώνη – Λιγνάδη, ο Αντώνης Κανάκης είπε μεταξύ άλλων:

Ο Άδωνις γεωργιάδης βγήκε για να μας κάνει την εξής εξίσωση της κριτικής που είχαμε ασκήσει πριν από μήνες, όταν η Λίνα Μενδώνη δεν παραιτήθηκε μετά από την υπόθεση Λιγνάδη. Είχαμε διατυπώσει ότι έπρεπε να υπάρχει πολιτική ευθιξία και ότι δεν ήταν δυνατόν να μην έχει ελεγχθεί για το παραμικρό.

Το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης εξισώνει τα δυο θέματα, μιας τέτοιας πολιτικής υπόθεσης με τα σχόλια μιας σατιρικής εκπομπής, δείχνει το πρόβλημα που υπάρχει.

Και λες, εντάξει, γίνεται στο διαδίκτυο. Λες, εντάξει, γίνεται από δημοσιογράφους που ξέρουμε τι είναι, που τους σιχαινόμαστε και δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από δαύτους.

Όμως, το ότι πρέπει να εξηγήσουμε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνηση, που λέει ότι ξέρει από Αρχαία Ελλάδα, πολιτικό ήθος, πολιτική ευθιξία κ.τ.λ., ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση τα δυο γεγονότα, με ξεπερνάει.

Θα το καταλάβαινε και ένα παιδάκι του Δημοτικού. Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Κι έχει το θράσος να μιλάει ο άνθρωπος που ελέγχει τους θεσμούς, ο άνθρωπος που έχει την πολιτική ευθύνη και για το γεγονός που έγινε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την κοπέλα.

Είστε ηθικός αυτουργός κ. Γεωργιάδη, επειδή δεν έχετε κάνει και δεν κάνετε το παραμικρό για αυτά τα ερασιτεχνικά σάιτ που έχουν κυρίως παράνομο υλικό, που δεν έχει δοθεί με τη συγκατάθεση του ενός εκ των δύο ανθρώπων που περιλαμβάνει.

Δική σας είναι η πολιτική ευθύνη, εσείς συντηρείτε όλα αυτά τα φαινόμενα, αφού δεν κάνετε απολύτων τίποτα για να τα αποτρέψετε. Δεν είναι επαγγελματικά αυτά τα σάιτ και δεν ελέγχονται από κανέναν. Εσείς τα επιτρέπετε όλα αυτά.

Κι επιπλέον όταν άνοιξε η υπόθεση Λιγνάδη εσείς σπεύσατε να καλύψετε την υπουργός σας, η οποία κρύφτηκε και δεν έκανε το παραμικρό.

Εμείς δεν κρυβόμαστε, εδώ είμαστε και απομακρύναμε αμέσως τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Οι πράξεις σας είναι ανύπαρκτες.

Η επίμαχη δημοσίευση του Άδωνι Γεωργιάδη στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: