Απάντηση Γονίδη για το σχόλιό του περί βιασμών που προκάλεσε σάλο

 Απάντηση Γονίδη για το σχόλιό του περί βιασμών που προκάλεσε σάλο

Επανήλθε ο Σταμάτης Γονίδης μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του σχετικά με τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μία ανάρτηση στονλογαριασμό του στο Facebook και έριξε τα “βέλη” του στην Αντελίνα Βαρθακούρη: “Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας. Αυτό που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν σεβάστηκε την φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της”.

Νέα καταγγελία: “Γνωστός ηθοποιός με παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήμουν 14 ετών”

“Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ένα μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξης μου, (δεν το κάνουν μόνο σε έμενα αυτό,)για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης και να εκθέσουν τον κάθε επώνυμο που του παίρνουν συνέντευξη. Ενώ υπήρχαν τόσα όμορφα κι ωφέλιμα πράγματα σε αυτή την κουβέντα. Αυτό που συνέβη είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθώ κάποια άσχημα σχόλια. Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας. Αυτό που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν σεβάστηκε την φιλιά και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της… Δεν σπιλώνεται η δική μου υπόσταση γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης”, έγραψε.

Χρήστος Σταθόπουλος