• 16 Μαΐου, 2021

Αντιδράσεις για την εμφάνιση Γώγου χωρίς μάσκα – Τι απαντά ο ίδιος (εικόνες)

 Αντιδράσεις για την εμφάνιση Γώγου χωρίς μάσκα – Τι απαντά ο ίδιος (εικόνες)

Αντιδράσεις προκάλεσε η παρουσία του μέλους της Επιτροπής των ειδικών για τον κοροναϊό, Χαράλαμπου Γώγου, στην Πάτρα, χωρίς να φορά μάσκα.

Σύμφωνα με το tempo24.gr o γνωστός Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών, βρέθηκε έξω από κατάστημα καφέ στον πεζόδρομο, με φιλική του παρέα και συζητούσε χωρίς να φορά την προστατευτική μάσκα, με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες του που τον αναγνώρισαν να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός.

Θεσσαλονίκη: “Χτύπημα” σε διεθνές κύκλωμα εισαγωγής ναρκωτικών – Σύλληψη 31χρονου με 5,5 κιλά κοκαΐνη

Επίσης αρκετοί ήταν εκείνοι που “ανέβασαν” φωτογραφίες του χωρίς να φορά μάσκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με επικριτικά σχόλια.

Ο κ. Γώγος απάντησε στα σχόλια που προκάλεσαν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, δηλώνοντας στην ιστοσελίδα thebest.gr:”Έβγαλα για λίγο τη μάσκα μου για να πιώ έναν καφέ με δύο συναδέλφους μου σε ανοιχτό χώρο και ενώ και οι τρείς ήμασταν εμβολιασμένοι”.

Ο κ. Γώγος τονίζει ότι “σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της παραμονής μου στο σημείο με τους συναδέλφους μου, φορούσα κανονικά την μάσκα μου”, ενώ επισημαίνει το γεγονός πως όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, στο συγκεκριμένο σημείο ήταν μόνο ο ίδιος και οι δύο συνάδελφοί του.

Πηγή thebest.gr / tempo24.gr