• 25 Οκτωβρίου, 2021

Αντετοκούνμπο: Η συγκλονιστική δήλωση για τον πατέρα του (Vid)

 Αντετοκούνμπο: Η συγκλονιστική δήλωση για τον πατέρα του (Vid)

Για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να μας συγκλονίσει. Αυτή τη φορά, όμως, όχι με κάποιο από τα εκπληκτικά κατορθώματά του στο παρκέ, αλλά απλώς καθισμένος σε μια καρέκλα και απαντώντας σε μια ερώτηση.

Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Cosmote TV, ο «Greek Freak» ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, αν υπήρχε κάτι για το οποίο θα θυσίαζε όλους τους τίτλους, τη δόξα και τα χρήματα που έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια. Και ο κορυφαίος Έλληνας φόργουορντ απάντησε ότι θα το έκανε για τον πατέρα του, χωρίς να το σκεφτεί ούτε δευτερόλεπτο!

https://twitter.com/marka2_/status/1441479898485469184?s=21

Όπως εξήγησε, θα θυσίαζε τα πάντα για να έχει ξανά κοντά του τον πατέρα του, Τσαρλς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια, σε σημείο που, όπως είπε, θα προτιμούσε να ήταν ακόμη μαζί τους εκείνος κι ας γυρνούσε ο ίδιος πίσω στα Σεπόλια… να πουλάει CD.

Μάλιστα, υπήρξε τόσο «απόλυτος» στην απάντησή του, που δεν άφησε τον Βασίλη Σκουντή που του απηύθυνε την ερώτηση να το σχολιάσει, λέγοντάς του κοφτά «επόμενη ερώτηση». «Θα ήθελα πίσω τον πατέρα μου. Δεν υπάρχει σκέψη για αυτό. Πάρτε τα όλα, να γυρίσω πίσω στα Σεπόλια και να πουλάω CD. Δεν με νοιάζει. Τον πατέρα μου θέλω. Επόμενη ερώτηση», ήταν τα λόγια του MVP του NBA.