• 1 Δεκεμβρίου, 2021

Ανδρουλάκης: Θέλω το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει κόμμα εξουσίας

 Ανδρουλάκης: Θέλω το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει κόμμα εξουσίας

«Σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη, να με εμπιστευθείτε. Σας εγγυώμαι ότι έχω όλη την πολιτική αυτονομία που χρειάζεται για να συγκρουστώ με τα μικρά και με τα μεγάλα συμφέροντα που κρατάνε την Ελλάδα πίσω», υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας σε συγκέντρωση στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ήπειρο.

Επιμένοντας στην αναγκαιότητα για την παράταξη να είναι πολιτικά αυτόνομη «χωρίς να κρατάμε μεζούρα», ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «Να είμαστε πολιτικά αυτόνομοι όχι γιατί κάποιοι μας λένε “μα δεν είστε πολύ αντι-ΣΥΡΙΖΑ, ή δεν είστε πολύ αντι-ΝΔ”. Είμαστε πολύ ΠΑΣΟΚ και θα το αποδείξουμε και 5 και 12 Δεκεμβρίου και θα το αποδείξουμε πάνω απ’όλα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης χαρακτήρισε την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση «μικροδιαχειριστές», εκτιμώντας ότι «το πολιτικό σύστημα και κυρίως τα δύο κόμματα που έχουν την εναλλαγή στην εξουσία τα τελευταία χρόνια, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν κανένα όραμα, κανένα στρατηγικό σχέδιο για την Ελλάδα».

«Δύναμη του Μητσοτάκη είναι ο φόβος ενός μεγάλου κομματιού της ελληνικής κοινωνίας, να μη ξανάρθει ο ΣΥΡΙΖΑ», εκτίμησε ο κ. Ανδρουλάκης, θέτοντας το διακύβευμα των εκλογών της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου.

«Να σπάσουμε το φόβο και να πούμε όποιος δε θέλει τον Μητσοτάκη, ας έρθει μαζί μας να αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνουμε. Να έχει μια εναλλακτική η χώρα, προοδευτική, ρεαλιστική, πραγματικά ελπιδοφόρα. Αυτή είναι προσωπική μου προσπάθεια, δεν είναι να γίνω αρχηγός ενός μικρού κόμματος. Θέλω το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει κόμμα εξουσίας. Δώστε μου τη δύναμη, αυτή είναι η προσπάθειά μου. Δεν είναι αυτή η μάζωξη σήμερα εδώ, μάζωξη ενός μικρού κόμματος», τόνισε απευθυνόμενος στα μέλη και του φίλους της παράταξης στα Γιάννενα.