• 4 Δεκεμβρίου, 2021

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Παλιά με έλεγαν ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα”

 Ανδρέας Μικρούτσικος: “Παλιά με έλεγαν ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεπέρασε το πρόβλημα της υγείας του και μίλησε ζωντανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από το νοσοκομείο. 

«Παλιά με έλεγαν ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα. Τα έχω πάθει όλα αυτόν τον καιρό. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι. Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ, το τι έχω πάθει. Σας βλέπω και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου», τόνισε αρχικά.Στη συνέχεια αφού αστειεύτηκε πως η εμφάνιση της Καινούργιου μπορεί να τον στείλει ξανά στην εντατική, πρόσθεσε:«Ξέρω ότι δεν γνώριζες ότι θα βγω, αλλά έπρεπε να είσαι λίγο πιο διαφορετικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος, ο οποίος έμεινε διασωληνωμένος μία ημέρα, έκατσε στην εντατική δύο ημέρες, δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα».

Kαι τώρα τι;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εκμυστηρεύτηκε επίσης πως είναι καλύτερα, ωστόσο κι άλλες φορές αισθανόταν έτσι, «αλλά κάπου υποτροπίαζε το πράγμα».

«Μπορεί να είμαι τώρα λίγο περίεργα έχοντας μπροστά μου μάσκα (σ.σ. οξυγόνου), αλλά εγώ νιώθω δυνατός. Νομίζω δηλαδή ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών και τη βοήθεια του νοσοκομείου», κατέληξε, εκφράζοντας την αισιοδοξία του.