• 4 Ιουλίου, 2020

Αναβολή αγώνα με το …καλησπέρα!

 Αναβολή αγώνα με το …καλησπέρα!

Ακόμα δεν ξεκίνησε η διαδικασία των play-off και play-out για την ελληνική Super Legue και έχουμε ήδη την πρώτη αναβολή αναμέτρησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων της Ξάνθης και του Ατρομήτου, στην Ξάνθη εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτω στην ακριτική πόλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super Legue:

“Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή.

Συστήθηκε η αναβολή του αγώνα σε επικοινωνία του γ.γ. του Υπ. Υγείας κ. Πρεζεράκου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ.

Σε συνέχεια αλληλογραφίας της Super League με τον κ. Γ. Μαυρωτά, η σύσταση αναβολής από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας  έχει να κάνει με το πρωταρχικό μέλημα όλων που είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα, δεδομένου ότι απαιτείται εύλογο χρονικό διάστημα για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων από τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης.”