• 21 Οκτωβρίου, 2020

Αναβλήθηκε ξανά η πρεμιέρα του νέου Τζέϊμς Μποντ- “Λουκέτο” -Covid σε μεγάλη αλυσίδα κινηματογράφων

 Αναβλήθηκε ξανά η πρεμιέρα του νέου Τζέϊμς Μποντ- “Λουκέτο” -Covid σε μεγάλη αλυσίδα κινηματογράφων

Αλυσίδα κινηματογραφικών αιθουσών ανακοίνωσε πως βάζει λουκέτο, μετά τη νέα αναβολή της πρεμιέρας της ταινίας No Time To Die, με τον θρυλικό κατάσκοπο Τζέιμς Μποντ.

Τα Cineworld αποφάσισαν να κλείσουν και πάλι και τις 543 κινηματογραφικές αίθουσες σε ΗΠΑ και όλες τις αίθουσες που διατηρούν στο Ηνωμένο Βασίλειο από την επόμενη εβδομάδα, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση πως η ταινία με τον Τζέιμς Μποντ παίρνει και πάλι αναβολή. Η απόφαση αυτή θέτει, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety σε κίνδυνο 5.500 θέσεις εργασίας στη Βρετανία.

Οι κινηματογράφοι Cineworld βάζουν λουκέτο στη Βρετανία

Επιστολή Cineworld στον Μπόρις ΤζόνσονΗ μεγαλύτερη εταιρεία κινηματογραφικών αιθουσών στη Βρετανία φαίνεται πως έστειλε επιστολή στον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, στην οποία εξηγούσε πως ο τομέας των θεαμάτων δεν είναι βιώσιμος, καθώς οι κινηματογραφικές παραγωγές προχωρούν από τη μία αναβολή στην άλλη, σε νέες ταινίες, υπό το βάρος της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι κινηματογράφοι Cineworld βάζουν λουκέτο στη Βρετανία
Η ταινία Τζέιμς Μποντ ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου, με όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο να ελπίζουν πως ένα τόσο ισχυρό μπραντ θα έφερνε και πάλι έσοδα στην βαριά πληττόμενη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Η επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή του Τζέιμς Μποντ


Η επίσημη ανακοίνωση των παραγωγών της ταινίας ενημέρωσε πως η κυκλοφορία της ταινίας No Time To Die, της 25ης ταινίας Τζέιμς Μποντ, θα αναβληθεί και πάλι για τις 2 Απριλίου, προκειμένου να καταστεί δυνατό στο κινηματογραφικό κοινό να την παρακολουθήσει.

Πηγή: iefimerida.gr