• 21 Οκτωβρίου, 2021

Αναβλήθηκε ανεξήγητα εμβολιασμός υγειονομικών στον Βόλο – Προβλήματα και σε νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας

 Αναβλήθηκε ανεξήγητα εμβολιασμός υγειονομικών στον Βόλο – Προβλήματα και σε νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας

Χωρίς να  δοθούν λεπτομέρειες, ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ  κ. Παπαγεωργίου  επικοινώνησε  με την διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου και ανακοίνωσε πως δεν θα γίνει κανένας εμβολιασμός υγειονομικού την Δευτέρα στο Νοσοκομείο και εμβόλια δεν πρόκειται να σταλούν την Κυριακή.

Η απόφαση αφορά και τα Νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας που είχαν προγραμματιστεί εμβολιασμοί, όπως αναφέρει το e-thessalia.gr.

Ηδη η Επιτροπή των υγειονομικών που είχε αναλάβει τους εμβολιασμούς ενημερώνει τηλεφωνικά γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για την ακύρωση των εμβολιασμών.

“Δεν έχουμε καμία άλλη ενημέρωση εκτός από το ότι δεν θα γίνει εμβολιασμός. Αναβάλλεται, χωρίς εξήγηση και καλούμε ήδη τους συναδέλφους μας για την ακύρωση των ραντεβού τους”.

Όπισθεν ολοταχώς: Σταματά ο εμβολιασμός των κυβερνητικών στελεχών

Από την 5η ΥΠΕ έγινε γνωστό πως δεν υπάρχει καμία έλλειψη στα εμβόλια αλλά αυτή ήταν η απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα εμβόλια θα σταλούν μέσα στην εβδομάδα αλλά καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει στο Νοσοκομείο.

“Εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα και είμαστε σε θέση να ξέρουμε πως καμία εξήγηση δεν δόθηκε. Το Νοσοκομείο ήταν έτοιμο για 50 εμβολιασμούς καθημερινά,  καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Εκτός από την ανακοίνωση της αναβολής δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση” τόνισαν μέλη της αρμόδιας επιτροπής του Νοσοκομείου στην e-thessalia.gr