• 1 Οκτωβρίου, 2020

Ανατριχίλα από καταγγελία: Υποσχόταν θεραπεία σπονδυλικής στήλης με… συνδετήρες ο “ψευτογιατρός” (vid)

 Ανατριχίλα από καταγγελία: Υποσχόταν θεραπεία σπονδυλικής στήλης με… συνδετήρες ο “ψευτογιατρός” (vid)

Γυναίκα καταγγέλλει πως ο μαϊμού γιατρός, της πρότεινε να της θεραπεύσει τη σπονδυλική στήλη με… συνδετήρες, σύμφωνα με τον Alpha.

Με βανάκι μετέφερε τα θύματά του ο “ψευτογιατρός” (vid)

«Εγώ τον γνώρισα από κάποια γνωστή μου, η οποία μου τον σύστησε για γιατρό και πολύ καλό μάλιστα. Εγώ είχα 3,5 χρόνια στο κρεβάτι. Είχα κάνει δύο χειρουργεία και θα αυτό θα ήταν το τρίτο. Μας συστήθηκε γιατρός. Τον ρώτησα: “Ποιος θα με χειρουργήσει γιατρέ;”, “εγώ φυσικά” μου απάντησε», ανέφερε η γυναίκα.

Και συνέχισε: «Όταν τον ρώτησα για λεφτά μου απάντησε: “Θα τα βρούμε. 10.000 ευρώ στοιχίζει το χειρουργείο συν κάτι φάρμακα θα ανέβει το κοντέρ”».

Όταν η γυναίκα ρώτησε πώς ακριβώς γίνεται η επέμβαση και πώς λειτουργεί, ο “ευρηματικός” ψευτογιατρός της είπε ότι θα βάλει δεξιά και αριστερά κάτι σιδεράκια, σαν συνδετήρες, για να σηκωθούν οι σπόνδυλοι. Μάλιστα ο μαϊμού γιατρός είπε στη γυναίκα ότι αυτή η επέμβαση είναι πρωτοποριακή μέθοδος στην Ελβετία και θα έρθει στην Ελλάδα έπειτα από 20 χρόνια.

Η συγκεκριμένη γυναίκα ανέφερε πως ο ψευτογιατρός την εξέτασε σε δωμάτιο μοναστηρίου, το οποίο του είχε παραχωρήσει η ηγουμένη, και είχε ουρά 40 άτομα.