• 7 Δεκεμβρίου, 2021

Ανακοίνωση κατά πάντων από τον Παναθηναϊκό

 Ανακοίνωση κατά πάντων από τον Παναθηναϊκό

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε μια ανακοίνωση… κατά πάντων με αφορμή τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ και δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο, από τις επιθέσεις που καταγγέλλει πως δέχτηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και τα μέλη της αποστολής της.

«Αιχμηρή» ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό και… επίσημη θέση, για όσα έγιναν στο ΣΕΦ, στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «πράσινοι» αναφέρουν πως η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ βρισκόταν «σε πλήρη συνεργασία λοιπόν με τους κουκουλοφόρους» και κάνουν λόγο για «σχέδιο τρομοκρατίας».

Στην ανακοίνωση γίνεται καταγραφή των επιθέσεων στο ΣΕΦ, αλλά και όσων ζήτησε η ΕΛ.ΑΣ., ενώ το «τριφύλλι» υπογραμμίζει πως η αστυνομία δεν προέβη σε καμία σύλληψη. 

«Κύριε Χρυσοχοϊδη, γνωρίζετε καλύτερα από όλους πως η Αστυνομία έχει καθήκον να ενεργεί και όχι να παρατηρεί. Το πράττει εξαιρετικά στα σύνορα της Ελλάδας μας», τονίζουν οι πρωταθλητές Ελλάδας και συμπληρώνουν πως περιμένουν τη διενέργεια ΕΔΕ για την απόδοση ευθυνών. 

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός στρέφεται και κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, γράφοντας με νόημα: «Για αυτό που δεν είμαστε καθόλου σίγουροι για το αν αντιλαμβάνεται τον ρόλο του, είναι για το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Κύριε Αυγενάκη όλα καλά; Ελπίζουμε να είστε καλά στην υγεία σας και να μην υποφέρετε από αφωνία, όπως σας συμβαίνει όποτε ο Παναθηναϊκός πέφτει θύμα βίας. Περιμένουμε με ενδιαφέρον το… tweet που θα καταδικάζετε την βία που δεχτήκαμε χθες και θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην καταπολέμηση της…».

Οι «πράσινοι» καταλήγουν πως υπάρχουν ομάδες που δεν προσπαθούν να καταπολεμήσουν τη βία, αλλά συνδράμουν στον φαύλο κύκλο της και ζητούν «ποινικές και διοικητικές κυρώσεις για τα όσα συνέβησαν χθες».

Τέλος, γίνεται αναφορά στην ευαισθησία της διοργανώτριας αρχής, αλλά και στις επιστολές που στάλθηκαν προς την Κυβέρνηση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τα ντοκουμέντα που δημοσίευσαν οι «πράσινοι»:

Τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο Στάδιο «Ειρήνης» και Φιλίας δεν μας προξένησαν καμία εντύπωση, καθώς είχε φροντίσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός να μας τα προαναγγείλει. Χωρίς καμία ντροπή είχαν καταθέσει εγγράφως κιόλας, πως θα βιώσουμε «πυροδότηση εκτεταμένων εκτροπών και αντιαθλητικών συμπεριφορών». 

Σε πλήρη συνεργασία λοιπόν με τους κουκουλοφόρους, αυτούς που οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχαν πρόσφατα εναγκαλισμούς, φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας στην αποστολή της ομάδας μας. Επειδή μέσα στο σχέδιο τους ήταν να τρομοκρατήσουν και τους επαγγελματίες φωτογράφους ώστε να μην αποθανατίσουν τα γεγονότα, σας παραθέτουμε το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό για να ενημερωθεί όλη η φίλαθλη γνώμη για τα τεκταινόμενα στο αυτόνομο κράτος του Πειραιά και Φαλήρου.

Η διοργανώτρια αρχή και η υπεύθυνη ασφαλείας της, έχει καταγράψει την επιχείρηση εισβολής στα αποδυτήρια μας, αλλά και την επίθεση που δέχτηκε ο κ. Γιαννακόπουλος εισερχόμενος στο γήπεδο από διαπιστευμένα άτομα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως και ότι δεν υπήρξε καμία σύσταση από την ηχητική εγκατάσταση από την γηπεδούχο ομάδα. Πως να υπάρξει αφού αυτή τα σχεδίασε και εκτέλεσε;

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως μετά από την επίσημη ενημέρωση του υπευθύνου ασφάλειάς μας προς τον αντίστοιχο του Ολυμπιακού ότι ο κ. Γιαννακόπουλος θα παραμείνει στα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο, αυτά δέχτηκαν επίθεση από τους διαπιστευμένους της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Το μεγάλο ενδιαφέρον μας όμως είναι να δούμε τι αναγράφονται στις επίσημες εκθέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας που πληροφορούμαστε ότι μετράει και τραυματίες που επισκέφτηκαν μάλιστα το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.