• 27 Οκτωβρίου, 2020

Αμετανόητος ο Μιχαλολιάκος, προκλητική η Ζαρούλια (vid)

 Αμετανόητος ο Μιχαλολιάκος, προκλητική η Ζαρούλια (vid)

Προκλητικοί και αμετανόητοι οι Χρυσαυγίτες παρά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, το οποίο έκρινε το ναζιστικό μόρφωμα ως εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με το Mega , ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι σπίτι του, εν αναμονή της ποινής που θα του επιβληθεί, ενώ έμαθε από την τηλεόραση την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Έκανε όμως διαδοχικές αναρτήσεις στο Twitter μέσω των οποίων μιλούσε για…δίωξη ιδεών.

«Είμαι υγιής και δεν έκανα φυσικά καμία… απόπειρα αυτοκτονίας και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για τα δίκαιά μου». ανέφερε αρχικά. «Η καταδίκη όλων των βουλευτών αποδεικνύει ότι η δίωξή μας ήταν ιδεολογική και πολιτική», πρόσθεσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος και συμπλήρωσε τα εξής. «Κρίμα! Γιατί στην δίκη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζόμαστε για τις ιδέες μας».

capture.jpg

Λίγη ώρα αργότερα η συγκεκριμένη ανάρτηση εξαφανίστηκε και ο Νίκος Μιχαλολιάκος επανήλθε με μία σειρά από αναρτήσεις.

«Θα ρίξετε και αυτό το twitter; Τόσο πολύ φοβάστε τις ιδέες;» ανέφερε ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Στη συνέχεια επεσήμανε πως «είμαι υγιής. Ρουφιάνοι γράφουν ψέματα. Μην τους πιστεύετε».

capture.jpg

Η σύζυγός του Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία δημοσιογράφων βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και τους ζήτησε να «εξαφανιστούν από την περιοχή».