• 27 Νοεμβρίου, 2021

Άλλοι πέντε θάνατοι στο νοσοκομείο Βόλου – Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους

 Άλλοι πέντε θάνατοι στο νοσοκομείο Βόλου – Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους

Τις  τελευταίες ώρες πέθαναν από τον κορονοϊό άλλοι πέντε ασθενείς στο νοσοκομείο του Βόλου, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Την περασμένη Δευτέρα είχαν υποκύψει στην Covid-19 άλλοι έξι ασθενείς και χθες (09.11.2021) άλλος ένας.

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύονται 109 ασθενείς, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι ανεμβολίαστοι.

Οι “τεχνοκράτες” του Τσίπρα- Ποιοί αναλαμβάνουν ρόλους δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Όλα τα πρόσωπα

Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου το πρωί της Τετάρτης (10.11.2021) ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Βόλου Ντίνος Μηνδρινός, υποστήριξε ότι η «η αγωνία μας είναι αν μεγαλώνουν οι εισαγωγές που θα μπουν αυτοί οι άνθρωποι και τι θα απογίνουν. Εμείς κάναμε συνάντηση απευθείας με την υφυπουργό και είπαμε τα αιτήματά μας. Η επικοινωνία μας θα συνεχιστεί. Ο χρόνος ήταν ιδιαίτερα πιεσμένος. Ακούσαμε διάφορα. Για ιδιώτες γιατρούς, για λύσεις που δρομολογούνται. Δεν θέλησε να δεσμευτεί ούτε για τους συμβασιούχους, ούτε για τους εργαζόμενους που οι συμβάσεις τους λήγουν τον επόμενο μήνα. Επανερχόμαστε κάνοντας έκκληση και στους βουλευτές να θέσουν το θέμα εκ νέου.  Δεν περισσεύει κανείς. Είπαμε και για τους ανθρώπους σε αναστολή» .

Προκαταρκτική έρευνα για τη διασπορά

Το νοσοκομείο του Βόλου βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αυτό υποστηρίζουν με κάθε τρόπο οι νοσοκομειακοί γιατροί που υπηρετούν σ αυτό και πολύ περισσότερα οι γιατροί πρώτης γραμμής και covid περιστατικών.

Στο πλαίσιο αυτής της έκτακτης συνθήκης λόγω πανδημίας προκλήθηκε και διασπορά σε μη Covid κλινική και συγκεκριμένα στην Α’ Παθολογική Κλινική στην αρχή με τέσσερις μολύνσεις ασθενών και στη συνέχεια με την μόλυνση δυο γιατρών.

Για τη διασπορά του ιού της πανδημίας σε κλινική μη covid η Εισαγγελία του Βόλου έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα, ώστε να διαπιστωθούν αν και ποιοι έχουν την ευθύνη της διασποράς.

Πηγή: ΕΡΤ