• 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Αλέξης Τσίπρας: Το “ευχαριστώ” στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής και η δέσμευση για το 2021

 Αλέξης Τσίπρας: Το “ευχαριστώ” στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής και η δέσμευση για το 2021

Αγώνα από την πρώτη ημέρα του νέου έτους, ώστε να μην γίνει η απώλεια των συνανθρώπων μας συνήθεια στον τόπο μας, η δέσμευση Τσίπρα στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

«Αφήνουμε πίσω μας μια πολύ δύσκολη χρονιά που δοκίμασε τις αντοχές κάθε ελληνικής οικογένειας. Η πανδημία άλλαξε βίαια τις ζωές όλων μας. Το τίμημα που πληρώσαμε, είναι ήδη βαρύ.

Η χώρα μας βρέθηκε αντιμέτωπη με την πανδημία έχοντας στο τιμόνι της ανθρώπους που δεν πίστεψαν ποτέ στην αξία του κοινωνικού κράτους. Και όταν ήρθε η πανδημία, δυστυχώς, δεν άλλαξαν προτεραιότητες.

Μέτε Φρέντρικσεν: Ποια είναι η Δανή πρωθυπουργός που αρνήθηκε το προνόμιο να κάνει πρώτη το εμβόλιο

Οφείλουμε στήριξη και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, στους πολίτες που ανιδιοτελώς στηρίζουν τους πιο ευάλωτους» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: 

«Αλλά και μια δέσμευση: Θα αγωνιστούμε από την πρώτη μέρα του νέου έτους για να μην γίνει η απώλεια συνήθεια στον τόπο μας.

Θα αγωνιστούμε για να προστατεύσουμε τους πιο αδύναμους και για να χτίσουμε μια ισχυρή κοινωνία και μια οικονομία που θα υπηρετεί τον άνθρωπο και τις ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Εύχομαι από καρδιάς υγεία και δύναμη σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα».