• 5 Αυγούστου, 2021

Αισιόδοξος για την εξέλιξη της τουριστικής σεζόν στην Ελλάδα ο Θεοχάρης

 Αισιόδοξος για την εξέλιξη της τουριστικής σεζόν στην Ελλάδα ο Θεοχάρης

25ç ÓõæÞôçóçò ÓôñïããõëÞò ÔñáðÝæçò ìå ôçí ÅëëçíéêÞ ÊõâÝñíçóç ôïõ Economist, ÐÝìðôç 8 Éïõëßïõ 2021. (EUROKINISSI/ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ ÓÙÔÇÑÇÓ)

Την αισιοδοξία του για την εξέλιξη της τουριστικής σεζόν στην Ελλάδα, εξέφρασε από το βήμα του συνεδρίου του Economist, o υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Χωρίς να θέλει να προβεί σε εκτίμηση για το σύνολο τoυ 2021, ο κ. Θεοχάρης επεσήμανε ότι το στοίχημα για φέτος θα κερδηθεί στο πεδίο της ποιότητας και όχι της ποσότητας και έστειλε μήνυμα ασφαλούς παραμονής στην Ελλάδα των ξένων επισκεπτών της. «Ανοίγουμε επειδή δεν χαλαρώνουμε και συνεχίζουμε υπεύθυνα και με αισιοδοξία να υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοχάρης.

Στα στοιχεία που δυναμώνουν την αισιοδοξία για μια καλύτερη χρονιά φέτος σε σχέση με πέρυσι, ο κ. Θεοχάρης στάθηκε στον πολύ μεγάλο αριθμό αεροπορικών πτήσεων από Αμερική εφέτος, αλλά και στις αυξημένες αεροπορικές συνδέσεις των αεροπορικών εταιριών με ελληνικούς προορισμούς. Μάλιστα, η Ελλάδα είναι νούμερο 1 ευρωπαϊκός προορισμός για τους Αμερικάνους εφέτος, όπως τονίστηκε.