Αίγινα: Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για τον απαγχονισμό της 20χρονης

 Αίγινα: Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για τον απαγχονισμό της 20χρονης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρυνες για την υπόθεση του θανάτου της 20χρονης Μαρίας, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της στην Αίγινα. Στον κύκλο της οικογένειας αδυνατούν να πιστέψουν το γεγονός

Την περιγράφουν, ως ένα δραστήριο παιδί, χαρούμενη, κοινωνική γεμάτη όνειρα για τη ζωή ενώ δεν φαινόταν να έχει ανησυχίες και προβλήματα σε αυτή τη νεαρή ηλικία.
Μάλιστα, η 20χρονη έπαιζε μπάσκετ στην τοπική ομάδα της Αίγινας.

Ποιοι μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές Αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες στο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της κοπέλας προκειμένου να λύσουν το κουβάρι στη μυστηριώδη υπόθεση ενώ η νεκροψία νεκροτομή θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου της Μαρίας.

Συντετριμμένοι είναι και οι φίλοι της κοπέλας στο Facebook. Όσοι την γνώριζαν αναφέρουν στα σχόλια τους ότι κάποιος πρέπει να «κρύβεται» πίσω από την αυτοκτονία της άτυχης κοπέλας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες από το saronicmagazine.gr η άτυχη Μαρία βρισκόταν μέχρι αργά το βράδυ στο μαγαζί- εστιατόριο, στο οποίο εργαζόταν, από όπου και αποχώρησε πολύ νωρίς το πρωί.

Λίγο αργότερα, στις 9:30 η μητέρα της αντίκρισε την κόρη της απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού όπου διέμεναν. Τις φωνές της μητέρας άκουσαν γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια όμως ήταν αργά.

Από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα οπότε και έφυγε από την εργασία της για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει καμία ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα ήθελε να αυτοκτονήσει.

Δεν άφησε σημείωμα

Πάντως, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, όχι μόνο δεν μπορεί να αποκλειστεί αλλά εξακολουθεί να παραμένει βάσιμο, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ο τρόπος αυτοκτονίας , αλλά και η γενική εικόνα της σορού που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας.

Σημειώνεται ότι η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ υποψίες γεννά και η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο φέρεται η 20χρονη Μαρία να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα.

Όθων Παπαδάκης