• 21 Οκτωβρίου, 2021

Αιχμές Γεωργιάδη κατά Δένδια με αφορμή τη διαγραφή Μπογδάνου (vid)

 Αιχμές Γεωργιάδη κατά Δένδια με αφορμή τη διαγραφή Μπογδάνου (vid)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας στην ΕΡΤ τη διαγραφή του κ. Μπογδάνου είπε πως δεν του αρέσει κανείς να υποδύεται τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

«Εγώ δεν είμαι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και δεν μ’ αρέσει ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος, να υποδύεται τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ένας, κανένας άλλος», τόνισε με αυστηρό τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια παρά την προσπάθεια των δημοσιογράφων.

Αναφερόμενος στην απόφαση διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε πως ήταν μια σωστή και επιβεβλημένη απόφαση.

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πήρε μια απόφαση σωστή. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο κ. Μπογδάνος, αν και φίλος μου, ότι έκανε λάθος. Σε μια εβδομάδα που πρέπει να κυριαρχεί στην πολιτική μας ζωή η ελληνογαλλική συμφωνία, αποφάσισε ο κ. Μπογδάνος ν’ αλλάξει την ατζέντα και να κάνει αυτό που έκανε χθες στη Βουλή. Παρότι και εγώ τον είχα υποστηρίξει για το ζήτημα με τα παιδιά», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και συνέχισε: «Όταν είμαστε πολιτικοί δεν φερόμαστε με ανευθυνότητα. Καταλαβαίνουμε τη στιγμή, τον τόπο και τον τρόπο. Αυτά ο κ. Μπογδάνος τα παραβίασε. Αυτό δεν ήταν σωστό. Η απόφαση του πρωθυπουργού ήταν επιβεβλημένη γιατί αυτή τη στιγμή δεν προέχει τα γεγονότα ούτε του Δεκεμβρίου του ’44, ούτε του ’46-’49».