Άγριος καυγάς Πορτοσάλτε με Καραμέρο (vid)

 Άγριος καυγάς Πορτοσάλτε με Καραμέρο (vid)

Το «έλα να δεις» έγινε το πρωί στην εκπομπή «Σήμερα», στον ΣΚΑΪ, μεταξύ του Άρη Πορτοσάλτε και του Γιώργου Καραμέρου με φόντο την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Άρης Πορτοσάλτε στην τοποθέτησή του ανέφερε ότι ο σκηνοθέτης αποφυλακίστηκε με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σχολίασε τις διαμαρτυρίες του κόσμου στα θέατρα λέγοντας: «Η απόφαση αυτή παρήχθη από νόμο του ΣΥΡΙΖΑ».

Και συνέχισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί στοχοποιείται η κ. Μενδώνη επειδή κάποιοι, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή θέλει πάνω σε αυτή την πολιτική να λασπώσει πρωθυπουργό, Μενδώνη κτλ. Το να παίζεις με τον θεσμό της δικαιοσύνης και να τον κάνεις υποχείριο της πολιτικής σου είναι μεγάλο σφάλμα. Αυτή η πολιτική δεν ταιριάζει σε ένα κόμμα που θέλει να νομίζουν οι υπόλοιποι ότι είναι κεντρώο. Το 30% των ανθρώπων που έχουν μια άλλη αντίληψη για την κοινωνία μας τους περιμένει να πάνε να ψαρέψουν…».

Ο Γιώργος Καραμέρος αντέδρασε στα παραπάνω λέγοντας: «Άρη μου δεν πέρασες καλό Σαββατοκύριακο μάλλον διότι αυτός ο νόμος είναι του 2010 που δεν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ντροπή να λέμε ψέματα πρωί πρωί Δευτέρας».

«Είναι χυδαίος λαϊκισμός αντιλήψεως ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άρης Πορτοσάλτε. «Δεν ντρέπεσαι να λες…», είπε απευθυνόμενος στον Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος τον διέκοψε λέγοντάς του: «Δεν ντρέπομαι να μιλάω μαζί σου και να σε ακούω να λες τόσα ψέματα! Μπορεί να είσαι όσο θέλεις τοξικός. Υπερασπίζεσαι καταδικασμένο βιαστή».

Τότε ο Άρης Πορτοσάλτε του είπε: «Ως εκπρόσωπος του ηλίθιου λαϊκισμού που εκφράζεις σου λέω λοιπόν ότι δεν ντρέπεσαι να καλύπτεις σεξουαλική παρενόχληση του πρεσβευτή εναντίον πέντε γυναικών και έρχεσαι και μου λες… Είναι η γραμμή σας να μου επιτίθεστε, είναι η γραμμή σας να με στοχοποιείτε και μετά τη στοχοποίηση να έρχονται τα γκαζάκια. Είσαι συμμέτοχος σε αυτό, τράβα στην ευχή του Θεού».

Ο Γιώργος Καραμέρος αντέδρασε λέγοντάς του: «Εγώ σου έβαλα τα γκαζάκια; Μακάρι να συλληφθούν. Μόνος σου τα κάνεις, μόνος σου τα λες, μόνος σου τα ακούς. Κρίμα».

Μανώλης Δράκος