• 15 Απριλίου, 2021

Άγριος καβγάς Κεγκέρογλου-Φλωρίδη με αφορμή tweet της Γεννηματά

 Άγριος καβγάς Κεγκέρογλου-Φλωρίδη με αφορμή tweet της Γεννηματά

«Βγήκαν μαχαίρια» στα social media. Βασίλης Κεγκέρογλου και Γιώργος Φλωρίδης «πλακώθηκαν» στο Twitter με αφορμή δήλωση της Φώφης Γεννηματά ότι «η πανδημία είναι πρόσχημα της Κυβέρνησης για να εξοντώσεις τις μικρές επιχειρήσεις».

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, έσπευσε να σχολιάσει σκωπτικά «Το retweet της Φώφης Γεννήματα στον Αλέξη Τσίπρα».

«Από σένα δεν έχουμε παράπονο γιατί σε είχαμε πάρει από τη δεξιά στην οποία δίνεις τώρα εξετάσεις! Θα σε πάρουν όμως μην αγωνιάς, είναι τόσο χάλια που θα σε πάρουν, 4ος στο Επικρατείας τους είσαι!», έγραψε κάτω από την ανάρτηση Φλωρίδη ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Βλέπω ότι δεν κρατάς ούτε τα προσχήματα πλέον, αφού συντονίστηκες ως προς το περιεχόμενο, με όσα γράφουν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ» ανταπάντησε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ με τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ να γράφει: «Δεν κοιτάζεις που έχεις καταντήσει να είσαι από υπουργός του ΠΑΣΟΚ τρολ του Κυριάκου. Διαφέρεις νομίζεις από τον Ραγκούση και τον Μωραΐτη;».

Ο διάλογος συνεχίστηκε, με τον Γιώργο Φλωρίδη να γράφει: «Επειδή μιλάς για την “επάρατη δεξιά”, αν δεν με απατά η μνήμη μου, ήσουν υφυπουργός στην κυβέρνηση ΝΔ-Σαμαρά. Τώρα με το χυδαίο ύφος σου, διάλεξες να γίνεις βοηθός του Πολάκη. Ανήκω στα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ από το 1974 και στο ΠΑΣΟΚ παρέδωσα τη βουλευτική μου έδρα το 2011».