• 21 Ιανουαρίου, 2022

Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο 14χρονη από κατανάλωση αλκοόλ

 Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο 14χρονη από κατανάλωση αλκοόλ

Μια ανήλικη εντοπίστηκε σε κακή κατάσταση στο προαύλιο του 3ου δημοτικού σχολείου Αγρινίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η 14χρονη φέρεται να κατανάλωσε αλκοόλ ενώ η έρευνα για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Απαιτήθηκε μάλιστα στο περιστατικό και η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ανάλυση: Γιατί στην κυβέρνηση “τελειώνουν” την πανδημία και ανεβάζουν σε πρώτο πλάνο την οικονομία

Ειδικότερα, περί τις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου η ανήλικη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου στην οδό Θυσίας όπου βρισκόταν με συνομηλίκους της, όπως αναφέρει το agrinionews.

Ειδοποιήθηκαν οι γονείς της ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο. Παράλληλα κλήθηκε η Πυροσβεστική καθώς η είσοδος του σχολείου ήταν κλειδωμένη με λουκέτο.

Οι πυροσβέστες άνοιξαν την πόρτα, το ΕΚΑΒ παρέλαβε την ανήλικη και τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως τελούσε σε οξεία μέθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή της έχει βελτιωθεί και δεν διατρέχει κίνδυνο αλλα θα παραμείνει για νοσηλεία.

Οι αστυνομικές αρχές από την πλευρά τους ενημερώθηκαν για την υπόθεση και ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου που σχημάτισε δικογραφία που θα διαβιβασθεί στις εισαγγελικές αρχές.