• 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Άγριες Μέλισσες : Το spoiler του “Μελέτη” για τη μητέρα του

 Άγριες Μέλισσες : Το spoiler του “Μελέτη” για τη μητέρα του

Συνέντευξη στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά παραχώρησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο τηλεοπτικός «Μελέτης» από τις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για το ρόλο του στη σειρά, για την προσωπική του ζωή και δήλωσε ότι αυτή την περίοδο είναι μόνος του.

«Στη Γλυφάδα γεννήθηκα, μεγάλωσα, πήγα σχολείο και ζω ακόμα. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη γειτονιά εξαιτίας της αναγνωρισιμότητάς μου. Με τη μαμά μου μένουμε στην ίδια πολυκατοικία, εγώ στον πέμπτο εκείνη στον τρίτο», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής ο Γιώργος Γεροντιδάκης. «Είμαι παραδοσιακός απέναντι στις γυναίκες. Έχει να κάνει και με το τι σου βγάζει και ο άλλος που έχεις απέναντι σου. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει ειλικρίνεια, να λέμε αυτό που θέλουμε και να μην ξεχνάμε ότι έχουμε έναν άνθρωπο απέναντί μας που πρέπει να μας μάθει, δεν μας ξέρει», τόνισε ο ηθοποιός αναφερόμενος στο τι κάνει για να φροντίσει μία γυναίκα.

Για τα spoiler που θέλουν την Ανέτ να είναι η πραγματική του μητέρα στην σειρά, ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκάλυψε ότι «δεν ξέρουμε ακόμα ποια είναι η μητέρα μου στις Άγριες Μέλισσες, δεν έχει γραφτεί ακόμα. Μέχρι το 102 επεισόδιο δεν που έχω πάρει εγώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο». «Αυτή τη στιγμή ο Μελέτης χάνει σε όλα τα υπόλοιπα και κερδίζει στον έρωτα, μακάρι να μην αλλάξουν τα πράγματα», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης υποστήριξε ότι είναι ερωτευμένος με τη δουλειά του. «Μετά τις Μέλισσες δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο που με προσεγγίζουν οι γυναίκες. Δεν με απασχολεί καθόλου αν μια γυναίκα θα με προσεγγίσει λόγω ενός ρόλου. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι σε μία σχέση για να είσαι καλά, είμαι καλά και μόνος μου. Μου απορροφά τόση ενέργεια αυτή η δουλειά που την αγαπώ και είμαι μαζί της ερωτευμένος χρόνια. Ξέρω ότι όλοι θέλουν να μάθουν πράγματα για μένα, αλλά είμαι τόσο βαρετός σαν άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τις εξελίξεις στη σειρά που αφορούν τον Δούκα Σεβαστό, ο ηθοποιός τόνισε ότι «όταν φτάσει η ώρα να κριθεί ο Δούκας, πρώτα θα περάσει από τον Μελέτη».

Πηγή: enikos.gr