• 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Άγριες Μέλισσες: Τι έγινε και ο “Κυριάκος” ξέσπασε σε κλάματα

 Άγριες Μέλισσες: Τι έγινε και ο “Κυριάκος” ξέσπασε σε κλάματα

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο τηλεοπτικός “Κυριάκος ” στις επιτυχημένες «Άγριες Μέλισσες», είχε… μαντάτα. Γιατί έβαλε τα κλάματα;

Πριν από λίγες ημέρες, κράτησε για πρώτη φορά αγκαλιά τον γιο του και αποκάλυψε στη Realnews άγνωστες πτυχές της οικογενειακής του ευτυχίας αλλά την απόφαση της συζύγου του να γεννήσει στο σπίτι. , ενώ αποκάλυψε κι ένα αστείο περιστατικό που συνέβη την ίδια μέρα που έγινε πατέρας στα γυρίσματα της σειράς. «Πλημμύρισα από συναισθήματα. Κάναμε τη γέννα εναλλακτικά. Η γυναίκα μου ήθελε να γεννήσει στο σπίτι και βίωσα ένα μέρος της διαδικασίας. Αρχικά ήμουν επιφυλακτικός, αλλά ήθελα να είμαι δίπλα στη γυναίκα μου σε όποια απόφαση και να έπαιρνε. Πήρε αυτή τη γενναία απόφαση να γεννήσει τόσο σκληροπυρηνικά. Είναι αμαζόνα», δήλωσε χαρακτηριστικά o Βαγγέλης Αλεξανδρής.

«Είχαμε μία καταπληκτική μαία, την Έλντα, η οποία έχει μία ομάδα με γιατρό και βοηθούς και η διαδικασία ήταν ασφαλής. Βρήκα πολύ ζεστό το να γεννηθεί το παιδί μας στο σπίτι με χαμηλό φωτισμό, με μουσικές και μάντρα για τύχη, αγάπη και ειρήνη. Ρίξαμε στην πισίνα άνθη από αμυγδαλιές που είχαν ανθίσει και είχαμε κόψει μαζί. Ήμουν πάνω από τις μισές ώρες κοντά της. Μετά έπρεπε να φύγω γιατί θα γυρίζαμε μια σκηνή η οποία συνδεόταν με κύριες σκηνές και δεν μπορούσα να λείπω. Βγαίνοντας έξω μου λέει η μαία: “Να είσαι χαρούμενος τώρα, έρχεται ο γιος σου”. Με το που μπαίνω στο αυτοκίνητο, με πιάνει ένα κλάμα…Μου βγήκε όλη η ένταση, το να πονάει έτσι η γυναίκα μου και να μην μπορώ να κάνω κάτι, ήταν δύσκολο για εμένα. Ήμουν σε διαρκή επικοινωνία με τη μαία, μου έστελνε μέσω viber φωτογραφίες σε διάφορες φάσεις του τοκετού», πρόσθεσε.

Ο τηλεοπτικός “Κυριάκος” αποκάλυψε το απρόοπτο που συνέβη στα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» την ημέρα της γέννας. «Και συνέβη ένα αστείο περιστατικό. Ήμασταν στο γύρισμα σε μια σκηνή που ανακαλύπτουν θαμμένο έναν νεκρό και τότε χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε “να σου ζήσει ο γιος”. Ξεκινάμε γύρισμα και είμαστε ο Προύσαλης, ο ταξίαρχος που έχει γονατίσει και κλαίει, ο Κυπραίος, ο Παναγιώτης, σε μια πολύ άσχημα φορτισμένη στιγμή, και στο πλάνο ήμουν ο μόνος χαρούμενος. Σταματάει το πλάνο ο σκηνοθέτης και μου λέει “Αλεξανδρή, ώπα, εδώ βρήκαμε πεθαμένο, ξέχνα για λίγο τη γέννηση του γιου σου!”. Δεν θα ξεχάσω αυτό το γύρισμα ποτέ στη ζωή μου», σημείωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Μάλιστα, ο Κυριάκος μίλησε για το όνομα που έχουν επιλέξει εκείνος και η σύζυγός του για τον γιο τους. «Με τη γυναίκα μου παίξαμε ένα παιχνίδι: κοιτούσαμε ελληνικά ονόματα, σύγχρονα και αρχαία και βάλαμε από πέντε ονόματα ο καθένας. Είπαμε ότι όποιο προκριθεί θα το διαλέξουμε. Στον τελικό έφτασαν τα Ίωνας, Ιάσονας και Νικόλας, αλλά βάσει αριθμολογίας και τύχης επιλέξαμε το Νικόλας».

Πηγή: Realnews