• 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Αγριες Μέλισσες spoiler: Το προξενιό της Δρόσως τινάζει στον αέρα το σχέδιο της Ασημίνας

 Αγριες Μέλισσες spoiler: Το προξενιό της Δρόσως τινάζει στον αέρα το σχέδιο της Ασημίνας

Μπορεί η πιο επιτυχημένη ελληνική σειρά στην ελληνική τηλεόραση τη φετινής σεζόν να έχει παγώσει, ελέω κοροναϊού, ωστόσο, τα spoiler για τη συνέχεια των Άγριων Μελισσών, συνεχίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η αναγκαστική αυτή παύση στα γυρίσματα, λόγω κορωνοϊού, ανατρέπει πολλά στη συνέχεια της σειράς. Ακόμη δεν είναι σαφές πότε θα επιστρέψει η σειρά «Άγριες Μέλισσες» με νέα επεισόδια.

Σε κάθε περίπτωση, καθώς ο πρώτος κύκλος περιελάμβανε 150 επεισόδια, οι «Άγριες Μέλισσες» φαίνεται πως θα συνεχίσουν με βάση το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη για το φινάλε της σεζόν ως και τα Χριστούγεννα. Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως ο Θωμάς Κυπραίος θα συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά, τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβριο.

Το spoiler για τη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή «Το Πρωινό» ήρθε να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα για τα σχέδια των συντελεστών της σειράς, όταν και εφόσον οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέψουν στα γυρίσματα.

Αναφερόμενος στα επόμενα επεισόδια, ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης, έδωσε ένα συγκλονιστικό spoiler, που αν όλα πάνε καλά, θα παρακολουθήσουμε όπως είπε, στις «Άγριες Μέλισσες» εκεί κατά τα τέλη του Μαΐου. Φαίνεται λοιπόν πως ένα νέο πρόσωπο έρχεται στο Διαφάνι.

Ο Ιορδάνης είναι ένας ευκατάστατος έμπορος υφασμάτων, τον οποίο η Ρίζω προξενεύει στην Δρόσω – αγνοώντας φυσικά πως η μικρή αδερφή είναι έγκυος. Φαίνεται ωστόσο, πως ο Ιορδάνης γνωρίζει το μυστικό της Δρόσως και παραμένει διατεθειμένος να την παντρευτεί.

Το προξενιό στις «Άγριες Μέλισσες»

Αν όμως η Δρόσω πει το μεγάλο «ναι», τότε το σχέδιο Μυρσίνης και Ασημίνας στις «Άγριες Μέλισσες» θα τιναχθεί στον αέρα. Θυμίζουμε πως η κα. Σεβαστού και η νύφη της, σχεδίαζαν να κρατήσουν την εγκυμοσύνη της Δρόσως κρυφή, παρουσιάζοντας το παιδί σαν καρπό του γάμου της Ασημίνας με το Νικηφόρο.