• 22 Απριλίου, 2021

Αγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα αποφασίσει η Ασημίνα για τον Στέργιο

 Αγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα αποφασίσει η Ασημίνα για τον Στέργιο

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες αναμένεται να είναι και πάλι καταιγιστικές. Στο Παρίσι, ο Νικηφόρος παίζει το δικό του τελευταίο χαρτί, κάνοντας μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Κωνσταντή, ενώ η Ασημίνα θα πάρει μια σημαντική απόφαση, σε σχέση με το παιδί και την επιστροφή τους στο Διαφάνι, ύστερα από τη συζήτησή της με τη Δρόσω.

Η Ασημίνα θ’ αναγκαστεί να πει όλη την αλήθεια στον άντρα της σχετικά με το θάνατο του Στέργιου για να μπορέσει να αποφύγει τον εκβιασμό της μικρότερης αδελφής της. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, όμως, ο Νικηφόρος να φύγει από το Παρίσι και να της ζητήσει διαζύγιο. Η Ασημίνα βυθίζεται στην απόλυτη απόγνωση και η Μυρσίνη βλέποντας πόσο πολύ στεναχωριέται ο μικρός Στέργιος, παίρνει το παιδί και το πηγαίνει κρυφά στη μητέρα του, στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη.

Ο Νικηφόρος κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία και θα γίνει χαμός σε όλο το Διαφάνι. Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Νικηφόρος κερδίζει και το πρώτο δικαστήριο στα ασφαλιστικά μέτρα και αυτό δημιουργεί πολλές αντιδράσεις. Όλοι οι Σεβαστοί στρέφονται εναντίον του Νικηφόρου ακόμα και η Αγορίτσα και ο μικρός αντιδρά πάρα πολύ άσχημα τις «Άγριες Μέλισσες».

Παράλληλα, ώρες αγωνίας θα περάσει και η Βιολέτα, καθώς η κατάσταση της υγείας του Μιλτιάδη επιδεινώνεται και δεν θα μπορέσουν να υιοθετήσουν τον Ευτύχη. «Εκεί που πιστεύαμε ότι θα πηγαίνανε καλύτερα τα πράγματα γι’ αυτούς τους δύο, τελικά δεν θα είναι ωραίο το μέλλον που θα έχουν» τόνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (24/3)
Ο Δούκας στέλνει στα χέρια της Ελένης ένα όπλο για να νικήσει τον Βόσκαρη, ενώ την ίδια στιγμή αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του προκειμένου να κλείσουν οριστικά τους λογαριασμούς τους, φέρνοντας στο φως τον πραγματικό λόγο που ο πατέρας του πήρε τον Βόσκαρη, απ’ το ορφανοτροφείο.

Διαφάνι 1920. Μια πλεκτάνη εις βάρος μιας άτυχης γυναίκας κι ένας φόνος θα γίνουν η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών. Στο Παρίσι, ο Νικηφόρος παίζει το δικό του τελευταίο χαρτί, κάνοντας μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Κωνσταντή. Η Ασημίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση, σε σχέση με το παιδί και την επιστροφή τους, ύστερα από τη συζήτησή της με τη Δρόσω.

Πηγή: ethnos.gr