• 23 Ιουνίου, 2021

Άγριες Μελισσες spoiler: Ποιοι πεθαίνουν μετά τον Βόσκαρη

 Άγριες Μελισσες spoiler: Ποιοι πεθαίνουν μετά τον Βόσκαρη

Οι «Άγριες Μέλισσες» σε λίγες μέρες θα ρίξουν αυλαία, ενώ οι δημιουργοί της σειράς ετοιμάζουν τον τρίτο συναρπαστικό κύκλο, που θα ακολουθήσει τις ζωές της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως Σταμίρη, αλλά και του πανούργου Δούκα Σεβαστού. Τα spoilers αποκαλύπτουν ποιοι ήρωες θα χάσουν τη ζωή τους, ενώ το τέλος του βασανιστή Βόσκαρη καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη να δίνει άλλη μία αξιομνημόνευτη ερμηνεία.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 27 Μαΐου, η οικογένεια των Σεβαστών μοιάζει να διαλύεται μετά τα τελευταία γεγονότα. Η κατάθεση της Πηνελόπης οδηγεί και πάλι την Ανέτ μπροστά στον Σπανό. Μαζί με τον Προύσαλη, την πιέζουν να ομολογήσειόσα γνωρίζει. Η Ελένη έχει μάθει από τον Βόσκαρη ότι τον πατέρα της σκότωσε ο Δούκας και αισθάνεται ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ο Κωνσταντής εξομολογείται στον Νικηφόρο την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου, ενώ η Μυρσίνη θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Θα μάθει τα πάντα για τον θάνατο του Σέργιου και θα καταρρεύσει. Η εκδίκηση είναι το μόνο πράγμα που σκέφτεται. Θα ξεσπάσει απροκάλυπτα την οργή της ή θα κινηθεί στα σκοτάδια καταστρώνοντας νέο σχέδιο για να πάρει την εκδίκηση της;

Τελευταίες πληροφορίες: Στον “Όμιλο Μαρινάκη” ο ραδιοσταθμός Πρώτο Θέμα 104,6 FM

Τα spoiler για το φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο «Ευτυχείτε» του Open με την Κατερίνα Καινούργιου. Ο Βόσκαρης … έκοψε τον λαιμό μου με μαχαίρι στη φυλακή, ψιθυρίζοντας «Α ρε μάνα». Όλο το ψέμα της ζωής του, ότι δηλαδή η μάνα του σκότωσε τον πατέρα του, γεγονός που τον έκανε να πάρει τη ζωή της μάνας του… αποκαλύφθηκε μπροστά στα μάτια του λίγο πριν ξεψυχήσει.

Σειρά στη μακάβρια λίστα των ηρώων που θα χάσουν τη ζωή τους θα πάρει η Ανέτ, ρόλο που ερμηνεύει εξαιρετικά η Κάτια Δανδουλάκη. Η Ανέτ σύμφωνα με τα spoiler θα αυτοκτονήσει, όταν πλέον θα συνειδητοποιήσει ότι ο γιος της ο Μελέτης δεν έχει σωτηρία κοντά στον υποχθόνιο Δούκα και μάθει το φάσμα των φόνων που έχει κάνει. Άλλος ένας ήρωας της σειράς που θα πεθάνει, σύμφωνα με τα spoiler, είναι ο Μιλτιάδης, ο οποίος με τραγικό τρόπο θα θυσιάσει τη ζωή του για την ασφάλεια των τριών… «Άγριων Μελισσών».

Πηγή: ethnos.gr