• 21 Απριλίου, 2021

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Πηνελόπη χάνει το παιδί που κυοφορεί

 Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Πηνελόπη χάνει το παιδί που κυοφορεί

Το τέλος του Βόσκαρη και το μυστικό των τριών αδελφών Σταμίρη για τη δολοφονία του Σέργιου είναι οι άξονες γύρω από τους οποίους γυρίζουν οι εξελίξεις στο Διαφάνι στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Την Τρίτη 30 Μαρτίου ο Βόσκαρης καταθέτει και επιμένει πως όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του χωρίς να γνωρίζει πως ετοιμάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει η καταδίκη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο “μπλόκο” του Facebook σε δημοσιογράφο μετά την Έλενα Ακρίτα

Ο Νικηφόρος ανακοινώνει σε όλους την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και να κρατήσει το παιδί και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα. Ο Κωνσταντής ενημερώνει συνέχεια τη Δρόσω για όσα συμβαίνουν στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ η Ελένη έξαλλη με την τροπή που πήραν τα πράγματα φοβάται πως θα χάσουν τελικά το παιδί και οι δύο.Θα επιστρέψει η Ασημίνα στις αδερφές της να ζητήσει βοήθεια; Η σχέση του Μελέτη και της Δόμνας δοκιμάζεται, ενώ ο Σπανός τον θεωρεί ύποπτο για το φόνο του Θέμελη…

Στο spoiler της εκπομπής «Πρωινό» αναφέρθηκε ότι τα πράγματα παραμένουν σε οριακό σημείο για τον Νικηφόρο και την Ασημίνα. Δρόσω και Ασημίνα θα διεκδικήσουν τον μικρό Σέργιο, αλλά ο Νικηφόρος μετά την επιστροφή της Ασημίνας δεν επιτρέπει στον μικρό να δει την μητέρα του. Η Ασημίνα θα κάνει εμπόλεμη ζώνη το σπίτι των Σεβαστών και θα ειπωθούν πολύ βαριές κουβέντες.

Η Πηνελόπη χάνει το παιδί που κυοφορεί

Η κόρη του Δούκα Σεβαστού, Πηνελόπη, έκανε μεγάλο αγώνα να αποφασίσει ανάμεσα σε δύο άντρες. Ο Μελέτης είναι ο μεγάλος της έρωτας, αλλά η συγγένεια ανάμεσά τους δεν τους αφήνει να προχωρήσουν μαζί στη ζωή. Από την άλλη, ο Αλέξης Γραμματικός είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να της κεντρίσει το ενδιαφέρον μετά τον Μελέτη, κάτι που δεν πίστευε πως θα γίνει ποτέ. Τελικά η Πηνελόπη αφοσιώθηκε στον σύζυγό της και έμεινε έγκυος, γεγονός που έφερε μεγάλη χαρά στο σπίτι των Σεβαστών. Δυστυχώς σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε» η Πηνελόπη θα χάσει το παιδί που κυοφορεί, γεγονός που θα φέρει αναταράξεις στη σχέση με τον Γραμματικό.

Πηγή: ethnos.gr