• 21 Οκτωβρίου, 2021

Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες ώρες της Ελένης στη φυλακή – Ποιος θα τη σώσει;

 Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες ώρες της Ελένης στη φυλακή – Ποιος θα τη σώσει;

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη δεύτερη σεζόν της σειράς “Αγριες Μέλισσες” ς”, με τη Λενιώ να βρίσκεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο της θανατικής ποινής, κατά τη διάρκεια της δίκης της. Τελικά, ο εισαγγελέας θα την καταδικάσει σε ισόβια με αποτέλεσμα να σώσει τη ζωή της. Ωστόσο οι τραγικές στιγμές δεν τελειώνουν.

Το κράτος, όπως οφείλει, της διορίζει υπεράσπιση. Στο Διαφάνι φτάνει ο δικηγόρος που θα αναλάβει την υπόθεση της. Η Ελένη γνωρίζει ότι έχει λίγες πιθανότητες, αλλά αποφασίζει να δώσει και αυτή τη μάχη. Ξεκινά εξιστορώντας του όλα τα γεγονότα, κάνοντας μια μεγάλη αναδρομή στη ζωή της, στην οικογένεια της, στο τι συνέβη εκείνη τη βραδιά, αποκρύπτοντας τη συμμετοχή των αδελφών της στον φόνο. Εκείνος, όσο τη γνωρίζει καλύτερα και όσο ακούει από όλους να υμνούν το πάθος, το κουράγιο, τη δύναμη και τη μαχητικότητα της, τόσο περισσότερο τη θαυμάζει.

Η Ελένη θα γλιτώσει την καταδίκη σε θάνατο, αλλά ο εισαγγελέας (θα τον υποδυθεί ο Συμεών Τσακίρης που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τη σεναριογράφο Μελίνα Τσαμπάνη στηνταινία «Κάτω από το σεντόνι») θα την καταδικάσει σε ισόβια. Στη φυλακή η Ελένη θα περάσει πολύ δύσκολα.

Οι υπόλοιπες κρατούμενες θα αντιδράσουν στο δυναμικό χαρακτήρα της και θα δεχτεί πολλές επιθέσεις. Η μαχητικότητα και η θέση της δεν θα αρέσουν ούτε στο διευθυντή των φυλακών, τον οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης.

Ωστόσο, εδώ η κατάληξη θα είναι διαφορετική: αν και η γνωριμία τους θα ξεκινήσει πολύ άσχημα, αυτό θα ανατραπεί με συναρπαστικό τρόπο, καθώς ο επικεφαλής του σωφρονιστικού ιδρύματος θα ερωτευτεί την κρατούμενη του.Πηγή: Τηλεθεατής / youweekly.gr