• 28 Ιανουαρίου, 2022

Άγρια αντιπαράθεση Πλεύρη – Γεωργιάδη με Πολάκη

 Άγρια αντιπαράθεση Πλεύρη – Γεωργιάδη με Πολάκη

Αντιπαράθεση σε πολύ υψηλούς τόνους μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη, του Θάνου Πλεύρη και του Παύλου Πολάκη με σκληρές εκφράσεις και αιχμές εκατέρωθεν.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης απάντησε στην επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του την Παρασκευή ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή την αναμονή της 83χρονης μητέρας του να κάνει PCR test. Ο κ. Πλεύρης επισήμανε πως «η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, ακόμη και εάν ο γιος της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί».

Στο ίδιο πνεύμα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως είμαστε τυχεροί που δεν είχαμε υπουργό τον κ. Πολάκη στη διάρκεια της πανδημίας.

«Η είδηση ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Σύριζα κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση, αν και 83 ετών, είναι αποκαλυπτική του τί θα είχαμε περάσει αν η Πανδημία είχε έρθει ένα μόλις χρόνο νωρίτερα», γράφει στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης και προσθέτει σκωπτικά: «Ο Θεός μας λυπήθηκε».

Απαντώντας ο κ. Πολάκης σχολίασε πως: «Αν εγώ ήμουν υπουργός Υγείας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 21.200 νεκρούς όπως έχουμε με την καταστροφική σας διαχείριση που μας έχει φέρει στην πρώτη θέση των θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμό στη Δυτική Ευρώπη».

Αναλυτικά η απάντηση του Παύλου Πολάκη: