• 29 Νοεμβρίου, 2021

Αγωνία στην Πάτρα: Στο νοσοκομείο μητέρα και η 20χρονη κόρη της από κοροναϊό

 Αγωνία στην Πάτρα: Στο νοσοκομείο μητέρα και η 20χρονη κόρη της από κοροναϊό

 Αγωνία στην Πάτρα για δύο γυναίκες, μάνα και κόρη, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής (7/11/2021) με κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας tempo24.news, ασθενοφόρο μετέφερε τις δύο γυναίκες από την περιοχή των Ζαρουχλεϊκών στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” , που εφημέρευε, καθώς είχαν υψηλό πυρετό και τα συμπτώματα άρχισαν να γίνονται ιδιαίτερα έντονα.

Να σημειωθεί πως η μητέρα ηλικίας 50 ετών περίπου και η κόρη της 20 χρονών είναι ανεμβολίαστες.

Πώς το “καπέλωμα” Οικονόμου σε Σταϊκούρα προκάλεσε την έκρηξη του υπ. Οικονομικών – Πολιτικές διαστάσεις μετά την παρέμβαση της αντιπολίτευσης για αποπομπή

Πάντως πολλά ήταν τα περιστατικά κορονοϊού που έφθασαν στο νοσοκομείο για νοσηλεία, με το σύστημα υγείας να πιέζεται ασφυκτικά.

Προκειμένου μάλιστα να μην υπάρξει πρόβλημα έλλειψης κλινών ο δεύτερος όροφος του νοσηλευτηρίου «Αγ. Ανδρέας» έχει μετατραπεί σε χώρο φιλοξενίας κρουσμάτων κορονοϊού έπειτα από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε δεδομένου ότι καμπανάκι συναγερμού χτύπησε όταν στην πρόσφατη εφημερία πάνω από 50 θετικά στον ιό άτομα έφθασαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα.