Αγωνία για τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη: “Παλεύει το αγόρι μου για τη ζωή του”

 Αγωνία για τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη: “Παλεύει το αγόρι μου για τη ζωή του”

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, εξαιρετικά σπάνια επιλέγει να μιλά για την προσωπική του ζωή. Πάντοτε οι δημοσιεύσεις και οι συνεντεύξεις του ηθοποιού, αφορούν μονάχα στο επαγγελματικό κομμάτι της ζωής του.

Σήμερα ωστόσο, ο ηθοποιός μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram προχώρησε σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση και παράλληλα μετέδωσε ένα ηχηρό μήνυμα, για την αξία της ζωής και το πόσο σημαντικό είναι, να προσπαθούμε να μην το βάζουμε κάτω και να ομορφαίνουμε όλα τα άσχημα.

Συγκεκριμένα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ακουμπά το χέρι του ανιψιού του, ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα και παλεύει για τη ζωή του. Με αφορμή την εικόνα αυτή έγραψε στη λεζάντα:

«Αυτός ο ανθρωπάκος είναι ο ανιψιός μου γεννήθηκε πρόωρα και παλεύει το αγόρι μου για την ζωή του … εμείς που θεωρούμε δεδομένο ότι ζούμε να το ξανασκεφτούμε να ευχαριστήσουμε ότι πιστεύουμε που είμαστε καθημερινά ζωντανοί και να αρπάξουμε την μέρα την κάθε μέρα όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα και να παλέψουμε να φτιάξουμε έναν κόσμο πολύ πιο όμορφο από το χτεσινό …keep walking my boy we will meet soon».

Δείτε τη δημοσίευση του ηθοποιού: 

Θεόκριτος Αργυριάδης