• 29 Ιανουαρίου, 2022

Άγιος Παντελεήμονας – “Με είχε ξαναχτυπήσει” λέει η 31χρονη

 Άγιος Παντελεήμονας – “Με είχε ξαναχτυπήσει” λέει η 31χρονη

Αλλεπάλληλα ήταν τα περιστατικά ξυλοδαρμού της 31χρονης από τον Αιγύπτιου που την κράτησε όμηρο στον Άγιο Παντελεήμονα και απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία.

Η Άννα, το θύμα ξυλοδαρμού, μίλησε αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι», όπου δήλωσε ότι στο παρελθόν ο δράστης την είχε χτυπήσει και την είχε κλειδώσει.

«Πίστευα ότι θα αλλάξει, ότι εγώ φταίω… αλλά κοιτάτε που έχουμε φτάσει. Οι γνωστοί μου έλεγαν ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι για μένα, αλλά δεν ήθελα να τους ακούσω», είπε η Άννα και πρόσθεσε ότι νιώθει φόβο.

Γερμανικά ΜΜΕ – Αυτός είναι ο πατέρας των αρνητών στην Ελλάδα

«Ο ταξιτζής πιστεύω δεν κατάλαβε τίποτα, επειδή δεν μπόρούσα ούτε να φωνάξω ούτε να ζητήσω βοήθεια. Είχε κοντά στο σώμα μου το μαχαίρι του», είπε.

Σύμφωνα με την ίδια, πιστεύει πως εκείνο που τον εξαγρίωσε ήταν ότι γιόρτασε μόνη της την Πρωτοχρονιά.

«Τον αγαπούσα. Τόσο καιρό τον άντεξα, πίστευα ότι θα αλλάξει, αλλά…», είπε η Άννα.

Στον δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με αποτέλεσμα να διώκεται για κακούργημα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Γώγο, για την πρώτη δίωξη η επαπειλούμενη ποινή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 15 χρόνια, ενώ για την αρπαγή της γυναίκας η επαπειλούμενη ποινή είναι γύρω στα 5 με 10 χρόνια.

«Τα αδικήματα είναι τέτοια που μπορούν να εξασφαλίσουν ποινή που μπορεί να τον αφήσουν στη φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε ο κ. Γώγος.

Ο δικηγόρος εκτιμάει πως υπάρχουν κι άλλες κοπέλες που έπεσαν θύματά του στο παρελθόν και απηύθυνε έκκληση να επικοινωνήσουν είτε με τον ίδιο είτε με τις αρχές, προκειμένου να βοηθήσουν τις έρευνες.