• 21 Ιουνίου, 2021

Αγία Βαρβάρα: Οι διάλογοι πριν την δολοφονία – Τι είπε στον εισαγγελέα ο 75χρονος

 Αγία Βαρβάρα: Οι διάλογοι πριν την δολοφονία – Τι είπε στον εισαγγελέα ο 75χρονος

Για μία πολύ κακή σχέση είπε, ο 75χρονος ότι είχε με το θύμα στον εισαγγελέα το πρωί του Σαββάτου όταν προσήχθη για την δολοφονία της 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Την ημέρα της δολοφονίας, ο 75χρονος θόλωσε και πήρε ένα όπλο που κατείχε παράνομα και πήγε προς το σπίτι της πρώην συζύγου του.

«Όταν με είδε μου μίλησε απαξιωτικά. Αυτό που περνούσα σε επίπεδο απαξίωσης όλα αυτά τα χρόνια, δεν περιγράφεται. Με είχε αποκλείσει οικονομικά από τα πάντα. Με είχε αποκόψει από τα παιδιά και τα εγγόνια μου», υποστήριξε ο δράστης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το απόγευμα της Πέμπτης της ζήτησε τα κοσμήματα της οικογένειάς του που της είχε χαρίσει.

Εκείνη, σύμφωνα με τον ίδιο, του μίλησε απαξιωτικά, εκείνος θύμωσε και την πυροβόλησε.

Αγία Βαρβάρα: “Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο”

«Της ζήτησα τα κοσμήματα της οικογένειας μου και μου είπε “χέ@@α ρε μ@@@κα”. Την πυροβόλησα και έφυγα. Πήγα προς το Δαφνί και εκεί έμεινα για ώρες. Είμαι 75 ετών, με είχε ανασφάλιστο πολλά χρόνια και δεν είχα σύνταξη…. Όσον αφορά το όπλο είναι παλιό και το είχα βρει σε μια μετακόμιση που είχα βοηθήσει έναν φίλο μου».

«Πρόκειται για την κορύφωση μιας οικογενειακής τραγωδίας. Μια πράξη την οποία προφανώς κανείς δεν επικροτεί. Οφείλεται στην έκρηξη του θυμικού μετά από μια έντονη δικαστική διαμάχη, η οποία επέφερε το αποτέλεσμα αυτό. Ο δράστης έχει ήδη μετανιώσει για την πράξη του. Αυθορμήτως παραδόθηκε στις Αρχές και ανέλαβε την ευθύνη της πράξεως του, παραδίδοντας και το όπλο του εγκλήματος», δήλωσε ο δικηγόρος Θ. Μαντάς.