• 24 Ιουνίου, 2021

Αγία Βαρβάρα: “Ήθελα τα χρυσαφικά” – Τι είπε ο 74χρονος στους αστυνομικούς

 Αγία Βαρβάρα: “Ήθελα τα χρυσαφικά” – Τι είπε ο 74χρονος στους αστυνομικούς

Τα χρυσαφικά επικαλέστηκε ως τον λόγο για τον οποίο σκότωσε την 64χρονη πρώην σύζυγό του ο 74χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα.

«Οι διενέξεις μας για τα οικονομικά ήταν συνεχείς. Πήγα να της ζητήσω να μου επιστρέψει κάποια χρυσαφικά και άρχισε να μου μιλάει απαξιωτικά. Με έβρισε. Θόλωσα. Έβγαλα το πιστόλι και την πυροβόλησα» είπε ο 74χρονος.

Στην ερώτηση για το πού βρήκε το όπλο, ο 74χρονος υποστήριξε ότι είναι ένα πολύ παλιό και ότι το είχε βρει τυχαία σε μια μετακόμιση, όμως ο 74χρονος κατηγορούμενος δεν είχε άδεια οπλοφορίας ούτε είχε δηλώσει το όπλο στις Αρχές.

Πηγές Κουμουνδούρου για Καρανίκα – “Δεν μας αφορά η προσωπική του ζωή”

Ο κατηγορούμενος μίλησε για τους καυγάδες με την πρώην σύζυγο του για τα οικονομικά τους μετά το διαζύγιο. «Για φορολογικούς λόγους της είχα γράψει όλη τη περιουσία, το καθαριστήριο και τα σπίτια. Μετά το διαζύγιο δεν δέχτηκε να μου δώσει τίποτα πίσω και πλήρωνα και δόση για το δάνειο…» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος.

Οι Αρχές έχουν μαρτυρίες οι οποίες ανέφεραν ότι ο 74χρονος απειλούσε πολύ συχνά την πρώην σύζυγο του ότι θα την σκοτώσει και ότι μετά θα αυτοκτονούσε. Οι φίλοι τους μιλούσαν όχι μόνο για ένταση μεταξύ τους αλλά ακόμη και για ξυλοδαρμούς από τον δράστη στο θύμα αλλά και πολύ συχνούς δικαστικούς καυγάδες.

«Δεν είμαι βίαιος αλλά με έφτανε στα όρια μου για να έχει πάτημα στα δικαστήρια..» φέρεται να υποστήριξε ο κατηγορούμενος, ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει μια σαφή απάντηση στο πώς και γιατί πήγε να συναντήσει την πρώην σύζυγο του οπλισμένος, αφού είχε σκοπό απλά να κάνουν… μια κουβέντα για τα χρυσαφικά.