• 28 Ιανουαρίου, 2021

ΑΕΚ: “Καρφιά” Χιμένεθ για Καρέρα και Ίβιτς

 ΑΕΚ: “Καρφιά” Χιμένεθ για Καρέρα και Ίβιτς

«Προσωπικά, δεν συμφωνώ απόλυτα με τον σχεδιασμό που είχε γίνει στην ΑΕΚ, βέβαια αυτός που τον έκανε ίσως συμφωνούσε» δήλωσε σήμερα ο προπονητής της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε αιχμές για τον σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι από τον Μάσιμο Καρέρα και τον Ίλια Ίβιτς, λέγοντας επίσης:

Αλαλούμ με τα κρούσματα στην Κοζάνη και καβγάς Χαρδαλιά με τον Περιφερειάρχη

«Αν είναι να παίζεις με σχηματισμό 4-3-3, γιατί να χρειάζεσαι τόσους επιθετικούς; Θα πρέπει δυο από τους επιθετικούς σου να μείνουν στον πάγκο. Σίγουρα υπάρχουν πολλές απόψεις για το θέμα αυτό, αλλά το βασικό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε αυτή τη σεζόν και την επόμενη χρονιά να προχωρήσουμε με καλύτερο σχεδιασμό. Το πιο σημαντικό για έναν προπονητή δεν είναι να φτιάχνει εντεκάδα, αλλά να μπορεί να διαχειριστεί τα αποδυτήρια. Φυσικά το θέμα είναι να παίρνει και αποτελέσματα. Αν καταφέρνει να συνδυάζει και τα δύο, τότε όλα καλά. Το ιδανικό είναι να έχει μία έτοιμη ομάδα και να υπάρξει ένας σωστός σχεδιασμός. »

Και ο Χιμένεθ κατέληξε: «Συνήθως πολλοί προπονητές σκέφτονται μόνο το παρόν, όμως το πιο σωστό είναι να σκέφτεσαι και το μέλλον»