Αχτσιόγλου: Σήμερα επιβεβαιώθηκε η απάτη Μητσοτάκη με το power pass

 Αχτσιόγλου: Σήμερα επιβεβαιώθηκε η απάτη Μητσοτάκη με το power pass

Ήδη οι δικαιούχοι έλαβαν e-mail για να μπουν vouchers.gov.gr/powerpass και να ελέγξουν την εκκαθάριση. Από εκεί και έπειτα πατώντας το πεδίο που λέει Δικαιούχος θα δείτε πως το μήνυμα που εμφανίζεται λέει «Υπό εκκαθάριση» και κάτω στο πεδίο «Σύνοψη Εκκαθάρισης» εμφανίζεται το εκκαθαρισθέν ποσό που θα λάβετε. Οργισμένοι οι πολίτες είδαν την επιδότηση που θα λάβουν να είναι ψίχουλα., με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να γεμίζουν ξανά με οργισμένες αναρτήσεις.

Στη δήλωσή της η Έφη Αχτσιόγλου αναφέρει:

  1. Εντελώς εκτός οποιασδήποτε επιδότησης μένουν 1,7 εκατ. νοικοκυριά ή το 40% όσων ισχυριζόταν η κυβέρνηση ότι θα στηρίξει.
  2. Στα 2,5 εκατ. δικαιούχους που τελικά λαμβάνουν επιδότηση (εκ των 4,2 εκατ. που είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση ότι θα υποστήριζε), μοιράζονται 260 εκατ. για 6 μήνες. Πρόκειται για μεσοσταθμική επιδότηση των 17 ευρώ/μήνα.

Και όλα αυτά την ώρα που οι πολίτες έχουν πληρώσει ήδη λογαριασμούς ρεύματος 4 και 5 φορές πάνω.
Με λίγα λόγια, αφού έχει συντελεστεί μία αφαίμαξη χιλιάδων ευρώ σε κάθε νοικοκυριό εδώ και πολλούς μήνες, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται τώρα ως τιμητής επιστρέφοντας λίγα ευρώ σε ένα μέρος των πολιτών. Βέβαια, από την αισχροκέρδεια ούτε που του περνάει από το μυαλό να κόψει κανένα ευρώ.

Είναι προφανές ότι μετά το “fuel pass”, το “power pass” εξελίσσεται σε “φουλ απάτη pass” του κ. Μητσοτάκη. Ας γνωρίζει όμως ότι αυτό το “pass” εξαπάτησης δεν περνά πουθενά.

ΥΓ: Όσο για τα 20 εκατ. που το Υπουργείο Οικονομικών διαμηνύει πανηγυρικώς ότι θα διαμοιράσει στο μέλλον στους πολίτες, να μην παραλείψουμε να τους ευχαριστήσουμε για τη γενναιοδωρία τους.

Χρήστος Σταθόπουλος