• 26 Νοεμβρίου, 2020

Α. Γεωργιάδης για 14χρονο μαθητή: Δεν πιστεύω το σύλλογο γονέων, η υπόθεση να κριθεί στα δικαστήρια

 Α. Γεωργιάδης για 14χρονο μαθητή: Δεν πιστεύω το σύλλογο γονέων, η υπόθεση να κριθεί στα δικαστήρια

O Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε κατά του Συλλόγου Γονέων Χαλανδρίου αλλά και κατά του 14χρονου μαθητή που του φόρτωσαν κακούργημα. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, είπε ευθέως ότι δεν πιστεύει καθόλου την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων Χαλανδρίου για την υπόθεση και πως «δεν βγάζει νόημα».

Και συνέχισε: «Δηλαδή να έχει συλλάβει η αστυνομία έναν μαθητή χωρίς να του έχει βρει απολύτως τίποτα… Γιατί τον συνέλαβε, με ποια κατηγορία; Και τον κατηγορεί για κακούργημα χωρίς να του έχει βρει τίποτα; Εσείς βγάζετε νόημα σε αυτό;» διερωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης, υποστήριξε ακόμα ότι αν ρητορικά μιλώντας, δεχθεί την ανακοίνωση, η υπόθεση θα κριθεί στα δικαστήρια και ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σπεύδει να υποστηρίξει ότι είναι ψέματα καταγγελίες κατά αστυνομικής αυθαιρεσίας και βίας. Τον Δεκέμβριο του 2019 όταν δυνάμεις των ΜΑΤ εισέβαλαν στο σπίτι του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν παρακείμενη κατάληψη, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ήταν φαντασιώσεις οι καταγγελίες του σκηνοθέτη για επίθεση και ξύλο από τους αστυνομικούς.