• 7 Μαΐου, 2021

Συγκλονίζει ο Τ. Μπουντούρης για τον Πελεκανάκη: 58 χρονών και τον έκανε ο ιός… να τον θάψουμε (vid)

 Συγκλονίζει ο Τ. Μπουντούρης για τον Πελεκανάκη: 58 χρονών και τον έκανε ο ιός… να τον θάψουμε (vid)

Ο θρύλος της ελληνικής ιστιοπλοϊας, Τάσος Μπουντούρης, μίλησε για τον τρόπο που ο φίλος του, Λεωνίδας Πελεκανάκης (αριστερά στη φωτό), κόλλησε κοροναϊό.

«Με τα ζόρι σας μιλάω. Όχι για εσάς, για την οδύνη και τη λύπη που νιώθουμε» είπε αρχικά στον Alpha και συνέχισε: «Η κόρη του πέρασε μια μικρή γρίπη και κόλλησε με δέκατα τον φίλο μας τον Λεωνίδα. Η κορούλα του δεν είχε γρίπη, είχε κοροναϊό. Έτσι λοιπόν, αφού τον απείλησα και τον φόβισα, πήγε στο νοσοκομείο. Πράγματι, την επόμενη ημέρα πήγε. Τον έβλαψε στους πνεύμονες, αλλά κέρδιζε σιγά σιγά τον κορονοϊό. Ξαφνικά με μια ειδική μόλυνση από το νοσοκομείο, παρέλυσε και διασωληνώθηκε. Και έτσι πήγαμε προς το χειρότερο. Έδωσε μάχες για πάνω από έναν μήνα, όμως υπήρχε βλάβη στα νεφρά του» ανέφερε ο Τάσος Μπουντούρης.

Και κλείνοντας είπε:

«Εγώ θα σας σοκάρω τώρα. Δεν θέλω να βάλει κανείς μάσκα. Να πηγαίνουν στις εκκλησίες 400 άτομα, στα ασανσέρ 50 άτομα. Δεν υπάρχει ο ιός. Αυτό πρέπει να πιστέψουμε; Εδώ έφυγε Ολυμπιονίκης από τον ιό. Να προσέξουν οι Έλληνες. Δεν καταλαβαίνει ο Έλληνας ότι ο ιός είναι δίπλα μας; Ότι μας φοβίζει, μας ταλαιπωρεί; Έφυγε Ολυμπιονίκης! 58 χρονών θηρίο και τον έκανε ο ιός… να τον θάψουμε. Είναι φτωχότερος πλέον ο Ολυμπισμός» τόνισε.

Έφυγε από τη ζωή ο Ολυμπιονίκης Λεωνίδας Πελεκανάκης – Είχε προσβληθεί από κοροναϊό