• 18 Ιουνίου, 2021

22χρονος Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία-“Είχα δώσει την πινακίδα του στην αστυνομία και δεν έγινε τίποτε”

 22χρονος Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία-“Είχα δώσει την πινακίδα του στην αστυνομία και δεν έγινε τίποτε”

Η δημοσιοποίηση του βίντεο με τον 22χρονο στη Νέα Σμύρνη, οδήγησε και άλλες κοπέλες να μιλήσουν στις Αρχές και να καταγγείλουν ότι είχαν αντιμετωπίσει παρόμοια περιστατικά, από τον νεαρό. Από τη νέα μαρτυρία μιας κοπέλας γίνεται γνωστό, ότι ήδη από τον Νοέμβριο η δράση του νεαρού είχε καταγγελθεί στις Αρχές και μάλιστα η αστυνομία είχε στη διάθεσή της τον αριθμό της πινακίδας του 22χρονου.

Στο Open, η νεαρή γυναίκα μίλησε για την εμπειρία της και όπως είπε, είχε την «ατυχία» να συναντήσει δύο φορές τον 22χρονο σε διάστημα ενός μήνα, κάτι που όπως ισχυρίζεται δείχνει ότι την παρακολουθούσε.

Η μαρτυρία της γυναίκας
«Δεν θα μπορούσα να τον αναγνωρίσω, αν δεν υπήρχε το βίντεο της κοπέλας. Σε εμένα συνέβη δύο φορές σε απόσταση ενός μήνα. Η πρώτη φορά ήταν 12 Νοεμβρίου 2:50 το μεσημέρι. Ερχόμουνα με την αδερφή μου από τη μητέρα μου, η οδός που μένω είναι στο Παλαιό Φάληρο και είναι μονόδρομος.

Εκείνη την ώρα κατεβαίνω στην οδό μου και σε απόσταση 20 μέτρων, από το σπίτι μου βλέπουμε ένα αυτοκίνητο να σταματάει. Το είδα περίεργα και η αδερφή μου είπε, “μάλλον κανένα καμάκι”.

Με το που φτάνουμε κοντά στο αυτοκίνητο, εμείς στο πεζοδρόμιο, αυτός σταματημένος ακριβώς κάτω από το πεζοδρόμιο, βλέπω από την πόρτα του οδηγού στο παράθυρο – ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο – είχε έξω το μόριό του και αυνανιζόταν κανονικότατα.

Δεν το έχω ξαναδεί αυτό έτσι σε αυτή τη φάση, πρόσωπο με πρόσωπο. Είναι απλά τρομακτικό, το λέω και ανατριχιάζω, νιώθεις ότι σου έχουν κάνει κάτι εκείνη την ώρα, κάτι πάρα πολύ άσχημο.

Και λέω “τι είναι αυτό που κάνεις”. Αυτός τελείως ατάραχος ούτε καν άλλαξε έκφραση στο πρόσωπό του. Βάζει μπρος το αυτοκίνητο με τον ίδιο τρόπο που αυνανιζόταν και σηκώθηκε και έφυγε.

Η καταγγελία στην αστυνομία
Επιτόπου πήρα την αστυνομία τηλέφωνο, το σηκώνει μία κυρία, μια αστυνομικός, της λέω ακριβώς το τι έγινε, της δίνω τον αριθμό του αυτοκινήτου και το χρώμα του αυτοκινήτου, και της λέω “έγινε αυτή τη στιγμή”. Με καθησυχάζει. Λέω “σας παρακαλώ κάντε κάτι”. “Ναι ναι” μου λέει.

Προφανώς δεν έκανε κάτι, διότι το ίδιο πράγμα συνέβη μετά από ένα μήνα και τη δεύτερη φορά είχε ήδη νυχτώσει. Γιατί έγινε 5:30 η ώρα, και το θυμάμαι γιατί περίμενα να ανοίξει το φαρμακείο της γειτονιάς μου. Κατέβαινα την ίδια οδό και ακριβώς πέντε μέτρα από το σπίτι μου ήταν ένα αυτοκίνητο με ανοιχτή τη μεγάλη σκάλα.

Κατεβαίνοντας στην οδό το είδα γιατί με τύφλωνε. Φτάνω κοντά του και με έντονο ύφος του λέω “κλείσε το φως θα με τυφλώσει δεν μπορώ να περπατήσω” και όπως κοιτάω βλέπω τον ίδιο νεαρό, με το ίδιο αυτοκίνητο πάλι να αυνανίζεται.

Εκεί πλέον το θεώρησα ότι είναι κάτι προσωπικό. Ο τύπος πάλι έβαλε μπρος και έφυγε. Περίμενα να φύγει γιατί φοβήθηκα να μη μάθει πού μένω. Αλλά ήταν κάτω από το σπίτι μου, προφανώς ήξερε πού μένω».