Ηλεία: Κινηματογραφική καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου -Προσέκρουσε σε μάντρα, συνελήφθη ένας άνδρας

 Ηλεία: Κινηματογραφική καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου -Προσέκρουσε σε μάντρα, συνελήφθη ένας άνδρας

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένας άνδρας, μετά από καταδίωξη που προηγήθηκε σήμερα το πρωί σε περιοχές του Κάμπου Ηλείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για ύποπτο όχημα που κινούνταν στην περιοχή και ξεκίνησαν να το παρακολουθούν.

Είχαν κλέψει πινακίδες και τις είχαν τοποθετήσει στο όχημα

Όπως προκύπτει, το εν λόγω όχημα ήταν κλεμμένο και είχε απασχολήσει τις Αρχές της Μεσσηνίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα δύο άτομα που επέβαιναν στο ασημί αυτοκίνητο πριν από μερικές ημέρες είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες από όχημα που ήταν σταθμευμένο σε μεγάλη επιχείρηση των Λεχαινών και τις είχαν τοποθετήσει στο αυτοκίνητο που κυκλοφορούσαν.

Το ΙΧ προσέκρουσε σε μάντρα στην προσπάθεια να διαφύγει

Στη διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε μάντρα σπιτιού στα Λεχαινά, με αποτέλεσμα να ανοίξουν οι αερόσακοι, ο ίδιος να εγκλωβίζεται και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να του περνούν χειροπέδες. Δεν έγινε το ίδιο όμως και με τον συνοδηγό, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει πεζός.

Ο άνδρας που οδηγούσε το όχημα τραυματίστηκε κατά την πρόσκρουση και μεταφέρθηκε, συνοδεία αστυνομίας, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο ύποπτοι -που δεν αποκλείεται να έχουν και συνεργούς στην περιοχή- είχαν μεταβεί στην Ηλεία από την Καλαμάτα.

Βρέθηκε ασύρματος στο όχημα

Στο κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκαν και ασύρματοι, γεγονός που κάνει τις Αρχές να εκτιμούν πως είτε τους χρησιμοποιούσαν για να επικοινωνούν με τα υπόλοιπα μέλη είτε για να ακούν τη συχνότητα της Αστυνομίας.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Πηνειού για έλεγχο, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας.